Governor EVOO 2023

 • Crește-ți sănătatea și mesele cu cel mai bun ulei de măsline de pe piață – The Governor Premium Limited Edition – ulei de măsline extravirgin nefiltrat aciditate 0,3%.

  Produs picătură cu picătură cu grijă meticuloasă, acest prim lot de suc proaspăt de măsline, în ediție limitată, recoltat timpuriu, este plin de bunătate concentrată, intens condimentat, amar și fructat, cu note tăiate de iarbă și anghinare.

  De secole, este cunoscut faptul că uleiul de măsline aduce numeroase beneficii sănătății. Pe lângă bogăția sa în acizi grași mono-nesaturați benefici, acesta conține și cantități semnificative de vitamina E și K. Beneficiile sale, printre care și proprietățile antiinflamatorii, antibacteriene și antioxidante, sunt bine documentate. Antioxidanții săi au un rol activ în reducerea riscului de afecțiuni cronice. Într-o eră în care dorim cu toții să ne menținem sănătatea și longevitatea, este crucial să optăm pentru produse de cea mai înaltă calitate. Uleiul de măsline extravirgin se încadrează în această categorie, contribuind la cercetări medicale deosebit de semnificative, cu rezultate remarcabile.

  Uleiurile de măsline extravirgin reprezintă un exemplu elocvent al standardelor ridicate de calitate. Pentru familia Dafnis, fiecare copac este tratat ca un prieten. Modul în care sunt recoltate măslinele garantează un impact minim asupra mediului, iar procesul de microproducție este supravegheat cu strictețe pentru a menține o calitate optimă constantă. Cu fiecare generație, se investește dragoste și atenție în acest proces, urmărindu-se mereu obținerea celor mai bune rezultate, fără a sacrifica integritatea produsului final. Este un angajament pentru 100% calitate autentică.

  Procesul tehnologic se desfășoară la temperaturi foarte scăzute și include metode speciale de prelucrare în presele de ulei. Este o tehnologie dezvoltată de familia Dafnis, o familie cu tradiție în domeniu. Pe tot parcursul fabricării, temperatura este urmărită constant fiind menținuta între 17-21 grade Celsius. Acesta este secretul pentru a nu fi distruse calitățile antioxidante pentru care este atât de căutat uleiul de măsline. În plus, tehnologia utilizată este o garanție a calității cu totul speciale a acestui ulei de măsline, adică aroma cât se poate de proaspătă, gustul inconfundabil și incomparabil cu cel al altor produse de același fel, aciditatea scăzuta(de maxim 0.3%) și conținutul extrem de bogat în polifenoli.

  The Governor este un ulei de măsline foarte fin, extravirgin, nefiltrat, obținut din măsline Lianolia culese din Insula Corfu, loc unde se găsesc cele mai vechi plantații de măslini din întreaga lume. Uleiul The Governor este nerafinat și obținut din măsline presate la rece, culese cu ceva timp înainte de maturitate. El este recunoscut în întreaga lume pentru cea mai mare concentrație de polifenoli.

  GOVERNOR se numără printre puținele uleiuri de măsline la nivel global care au primit o „mențiune de sănătate” din partea UE conform Regulamentului Comisiei UE nr. 432/2012 din 16 mai 2012, care stabilește o listă de mențiuni de sănătate permise pe alimente. Acest lucru recunoaște capacitatea uleiului de măsline de a proteja sănătatea, datorită conținutului său concentrat de polifenoli, care protejează împotriva oxidării lipidelor din sânge. Mențiunea poate fi aplicată doar uleiului de măsline ce conține minim 5 mg de derivați de hidroxitirozol la 20 g. Nivelul total de derivați de hidroxitirozol din uleiul de măsline extravirgin Governor depășește cu 61% valorile reglementate de UE.

  Un aspect deosebit de interesant pentru comunitatea medicală îl reprezintă polifenolii Oleocantal și Oleacein. Ce îl diferențiază pe Governor este prezența neobișnuit de ridicată a acestor compuși în ulei. Valorile constante ale Oleocantal și Oleacein în uleiul de măsline Governor depășesc considerabil media pentru uleiurile de măsline extravirgine. Acest lucru a fost confirmat și de studii științifice efectuate la Universitatea din Atena în martie 2014, care au comparat rezultatele cu cele ale altor 700 de mostre de uleiuri de măsline din 30 de soiuri diferite. Rezultatele au fost impresionante, evidențiind concentrații de oleocantal și oleaceină de 7 ori mai mari decât media probelor.

  În plus, într-un studiu medical inovator realizat la sfârșitul anului 2018 într-un spital din Sparta, Governor a fost utilizat în prima intervenție de acest tip la pacienți cu leucemie. Rezultatele au fost remarcabile, evidențiind scăderi semnificative ale globulelor albe canceroase și o creștere a mortalității celulare specifice cancerului la cei care au consumat uleiul cu conținut ridicat de oleocantal și oleaceină. Acest ulei a demonstrat, de asemenea, îmbunătățiri în alți markeri biochimici, fără a avea efecte adverse semnificative asupra pacienților. În contrast, uleiul de măsline cu conținut ridicat de fenoli simpli hidroxitirozol și tirosol, dar cu niveluri scăzute de oleocantal și oleaceină, nu a prezentat modificări semnificative în nivelul de celule albe canceroase din sânge.

  Acest ulei de măsline a câștigat de-a lungul timpului numeroase premii, iar calitatea și gustul desârșit nu au încetat să impresioneze, astfel The Governor, la clasamentul mondial al uleiurilor de măsline, a obținut titlul de EVOO OF THE YEAR 2023.
  Governor Premium Extra Virgin Olive Oil(EVOO) de pe Insula Corfu, se remarcă prin textura sa catifelată și abundantă de antioxidanți sănătoși care îl fac cu adevărat excepțional.

  Măslinele sunt recoltate devreme și presate la rece la temperaturi mai scăzute decât în mod normal. Cu 120 de calorii într-o lingură, se aliniază cu conținutul caloric al altor uleiuri vegetale. Este recomandată o lingură pe stomacul gol pentru absorbția finală a moleculelor de vindecare. Aceste ritualuri sunt încă practicate astăzi în țările mediteraneene și corpul le va absorbi cu ușurință pentru a le folosi!

  Governor a primit laude din partea diverselor competiții naționale și internaționale, dar ceea ce-i aduce semnificație și mai mare, sunt mărturiile consumatorilor.

  Bucură-te de calitate cu produse de renume!