Mediteranea Gourmet la masă cu Dinner Stories

 • Mediteranea Gourmet la masă cu Dinner Stories Bun venit la #dinnerstories, seria de povești spuse în jurul unei mese bogate și echilibrate, pe care o alimentăm și noi cu ingrediente gourmet. E o adevărată plăcere să vezi cum produsele alese de noi cu grijă se transformă într-un festin plin de culoare.

  Susținem inițiativele de healthy lifestyle din oraș, pentru că ne regăsim în mesajul pe care îl promovează. Și noi, prin selecția de bunătăți BIO pe care o aducem din Grecia, încercăm să-i reînvățăm pe oameni bucuria meselor tihnite și ingredientelor simple, de bună calitate.

  Așa că ne-am bucurat de invitația fetelor de la Dinner Stories, Mia Munteanu și Veronica Constantinescu, și ne-am prezentat frumos cu un coș plin de mmminunății pentru rețetele lor home cooked.

  Mediteranea GourmetCe se întâmplă mai exact la Dinner Stories? Evenimentul lunar este o întâlnire culinară care se ține în diferite apartamente cool din București. Dinner Stories reunește oameni diferiți, care nu se cunosc între ei, în jurul unei mese sănătoase, cu scopul de a împărți puțină inspirație în ceea ce privește alimentația și modul în care putem armoniza viața pe repede-nainte cu nevoia corpului de a primi tot ce-i mai bun din natură.    

  Meniul cinei e o nebunie de gusturi surprinzătoare creată doar cu ingrediente alese pe sprânceană. Platouri cu specialități care mai de care mai aromate și măsline verzi umplute cu usturoi și ardei iute (pe care le găsești aici), salate colorate cu flori, fructe și brânză pecorino, stropite cu ulei de măsline extravirgin BIO Kanakis (pe care îl găsești aici), rissoto cu sparanghel, mini burgeri cu pește spadă și cheesecake raw vegan cu afine și lavandă.
  A fost greu să ne decidem ce ne-a plăcut mai mult, așa că încă dezbatem.
   
  Mediteranea Gourmet

  Te așteptăm și pe tine la următoarea ediție Dinner Stories, să vedem cu ce ne mai surprind fetele. Între timp, îți poți actualiza coșul de cumpărături de la Mediteranea Gourmet.