Ulei nutritiv pentru față - pentru o piele sănătos de radiantă

 • Ulei nutritiv pentru față - pentru o piele sănătos de radiantă Cu uleiul nutritiv pentru față Flawless de la 111 Elies știi sigur că ai un produs extrem de eficient, care ajută la hidratarea pielii, astfel încât aceasta să fie întotdeauna elastică și sănătoasă. Toate ingredientele sunt alese cu grijă pentru a revitaliza pielea, a menține activitatea celulară și pentru susținerea procesului de întinerire a tenului. Încă de la prima utilizare vei simți efectele benefice ale acestuia.

  Beneficii

  Uleiul hidratant din jojoba pe care îl conține vine în ajutorul tenului tău în multiple feluri:
   
  • Hidratează – uleiul de jojoba este un umectant extrem de eficient, adică oferă pielii o barieră de protecție, care ajută la prevenirea infecțiilor bacteriene, acneei.
  • Efect antibacterian – datorită proprietăților antimicrobiene și antifungice, pielea ta va fi întotdeauna curată, iar pH va rămâne mereu într-un echilibru perfect.
  • Efect antioxidant – conține forme naturale de vitamina E care funcționează ca antioxidant care îți ajută pielea să lupte împotriva stresului oxidativ cauzat de expunerea zilnică la poluanți și alte toxine.
  • Noncomedogenic – pentru că este atât de similar cu uleiul (sebumul) produs de piele umană, este absorbit mult mai eficient de piele și nu blochează porii. 
  • Stimulează sintetizarea colagenului – antioxidanții din uleiul de jojoba pot ajuta organismul să producă colagen. Colagenul este o proteină care există atât în pielea și articulații, precum și în cartilaje.

  Uleiul de migdale vine, la rândul său, cu următoarele beneficii pentru piele:
   
  • Îmbunătățește tenul și reduce petele pigmentare – datorită proprietăților sale emoliente, uleiul de migdale ajută la menținerea elasticității și sănătății pielii.
  • Tratează pielea uscată – uleiul de migdale a fost folosit de secole pentru a trata afecțiunile pielii, inclusiv eczeme și psoriazis.
  • Ajută pielea expusă razelor solare – anumite studii au demonstrat că vitamina E, unul dintre nutrienții din uleiul de migdale, poate ajuta la reducerea deteriorării pielii cauzate de expunerea la UV.
  • Reduce aspectul vergeturilor și ajută la vindecarea pielii afectate de acnee – emolienții care conțin ulei de migdale rafinat ajută la calmarea pruritului și întărește bariera naturală a pielii împotriva eczemelor xerotice. Mai mult, un studiu a demonstrat că uleiul de migdale poate trata vergeturile.

  Nu în ultimul rând, datorită proprietăților antiinflamatorii ale extractului de mușețel din compoziția uleiului nostru, acesta devine util pentru diferite afecțiuni corporale, deoarece funcționează ca un calmant pentru pielea iritată. 

  Mod de aplicare

  Este necesar să masezi cele 1-2 picături după aplicare. Poate fi folosit în loc de cremă în zona frunții și obrajilor pentru a hidrata sau ca demachiant, deoarece curăță pielea fără să o usuce. Mai mult, se poate folosi inclusiv pentru a proteja părul împotriva despicării firelor și pentru a înmuia cuticulele. 

  Doar nu degeaba se numește Flawless, deoarece e un prim pas către o piele perfectă. Iar, în cazul în care produsul nostru ți-a fost pe plac și vrei să vezi ce minunății mai poți să găsești pe la noi, nu-ți trebuie decât o secundă pentru un click aici.