Cosmeticele Sparta Goods

  • Cosmeticele Sparta Goods Povestea familiei Karachanidis dateaza de multi ani, mai exact din anul 1930, atunci cand Ananias Karachanidis, stramosul acestei vechi familii, a sosit din regiunea caucaziana in tinuturile fertile din Laconia.

    Situata in sudul peninsulei Peloponez, Laconia are resedinta in Sparta, oras care se intinde pe malul drept al raului Eurotas. Campia care inconjoara Sparta este presarata cu plantatii de maslini, portocali, lamai, aguzi si multe alte specii de arbusti. In partea de sud se inalta Muntele Taygetos, cu piscurile sale semete si frumusetea salbatica. In partea de est a orasului se afla lantul muntos Parnon, bogat in paduri de brazi si multe alte specii de copaci.

    Pentru predecesorul familiei Karachanidis, primul contact cu acest tinut spectaculos a reprezentat si inceputul unei calatorii fascinante in lumea creatiei si a muncii pasionale in domeniul comertului cu ulei de masline. Numele sau a devenit cunoscut in intreaga lume, reputatia sa fiind dusa mai departe de catre generatiile urmatoare. In prezent, cea de a patra generatie pastreaza la un standard ridicat toate metodele traditionale de productie, la baza acesteia aflandu-se intotdeauna materialul brut de calitate exceptionala.

    Detinand o vasta experienta in domeniul alimentar, familia Karachanidis, deja faimoasa in intreaga lume pentru calitatea excelenta a produselor sale si pentru satisfactia totala pe care o ofera clientilor, a infiintat societatea Sparta Goods, prin care promoveaza in Grecia si in intreaga lume ulei de masline extra virgin, masline si, de asemenea, alte produse care au la baza ulei de masline.

    Vezi aici produsele Sparta Goods