Crema din alune cu migdale și lapte de cocos BIO - un deliciu cu multe beneficii

 • Crema din alune cu migdale și lapte de cocos BIO - un deliciu cu multe beneficii Crema din alune cu migdale și lapte de cocos BIO este o combinație delicioasă de ingrediente din agricultura ecologică care poate fi savurată de oricine, inclusiv de cei care au intoleranță la gluten și de cei care mănâncă produse vegane.

  Te poți bucura de această cremă în multe feluri. La micul dejun, o poți întinde pe pâine sau o poți savura cu piureuri de fructe, müsli sau terci de ovăz. Grație untului de cacao, aceasta este de asemenea un adaos care rafinează deserturile, dulciurile și produsele de patiserie. Asta dacă vei rezista tentației de a o mânca cu lingurița direct din borcan!

  Uleiurile conținute au un punct de topire scăzut. Așadar, crema din alune cu migdale și lapte de cocos BIO este tartinabilă la temperatura camerei și devine solidă dacă este ținută la temperaturi mai joase (de exemplu, în frigider). Ceea ce înseamnă că poți alege consistența în funcție de modul în care plănuiești să te bucuri de ea. 

  Nu-ți face probleme dacă apar niște pete albe în partea de sus atunci când se solidifică din nou. Acesta este un rezultat natural, iar tot ce trebuie să faci este să amesteci din nou conținutul.

  Crema din alune cu migdale și lapte de cocos BIO - informații nutriționale
  Fără ulei de palmier
  Fără gluten
  Produs vegan, cu certificare BIO
  Zahăr natural, din florile de cocos

  INFORMAȚII NUTRITIONALE/100g
  Energie 2127kJ/652kcal
  Grăsimi 54g (din care saturate - 14g)
  Carbohidrați 27g (din care zaharuri - 27g)
  Proteine 12g
  Sare 0,15g

  Ce beneficii are crema din alune cu migdale și lapte de cocos BIO
  Gustul cremei din alune cu migdale și lapte de cocos BIO este unic și bogat! Combinația de ingrediente este pur și simplu delicioasă, așa că te vei bucura din plin de fiecare îmbucătură. În plus, poate fi savurată atât de copiii pofticioși, cât și de adulții care cunosc beneficiile ingredientelor ecologice.

  Și că tot am adus vorba de ingrediente, hai să vedem ce beneficii îți poate aduce acest produs pentru sănătate.

  Alunele au un conținut ridicat de proteine și grăsimi sănătoase, fiind un aliat de nădejde în lupta împotriva bolilor de inima. De asemenea, în compoziția lor intră o serie de vitamine și de minerale care sunt, de fapt, antioxidanți puternici. Ele sunt bogate și în elemente care susțin funcția cerebrală și pe cea cognitivă, ajutând astfel la prevenirea bolilor degenerative ale creierului.

  Migdalele conțin grăsimi monosaturate și antioxidanți naturali, care la rândul lor te vor ajuta să-ți protejezi sănătatea inimii și să reduci riscul apariției unor afecțiuni specifice. Cantitatea mare de fibre este benefică pentru protejarea sănătății sistemului digestiv. De asemenea, migdalele sunt o sursă de energie - fiind bogate în vitaminele B1, B2 și B6, acestea pot influența într-un mod pozitiv sistemul nervos. De asemenea, un beneficiu similar îl au și calciul, potasiul și magneziul din migdale.

  Laptele de cocos se remarcă prin cele trei influențe pozitive pe care le are asupra sănătății: susține pierderea în greutate, sănătatea inimii și îmbunătățește sistemul imunitar.

  Untul de cacao conține fitonutrienți, antioxidanți și compuși naturali unici care îi oferă proprietăți antiinflamatorii. Mai mult, contribuie la reglarea nivelului zahărului în sânge, îmbunătățește funcțiile creierului și împiedică schimbările de dispoziție.

  Așadar, ce motiv ai să nu încerci crema din alune cu migdale și lapte de cocos BIO din oferta noastră?