Un ingredient aparent banal poate deveni atractia principala a mesei, atunci cand este de cea mai buna calitate si daca il prepari in moduri mereu surprinzatoare. Fasolea plata BIO se poate transforma in moduri nebanuite, atunci cand este completata de legume alese, mirodenii inspirate si putina dragoste.
Beneficiile fasolei• Fasolea este bogata in proteine si de aceea este un ingredient indispensabil in dieta vegana.
• Contine acid folic care combate oboseala cronica, palpitatiile inimii, lipsa apetitului, slabiciunea generala a corpului.
• Este o sursa importanta de substante nutritive precum zinc, fier, magneziu.
• Contine antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi, adica previn imbatranirea prematura a corpului, cancerul si inflamatiile.
• Scad riscul de boli ale inimii, precum atacul de cord, atacul cerebral si alte probleme cardiovasculare.
• Fibrele continute in fasole stabilizeaza nivelul de zahar din sange si previn diabetul.
• Fasolea tine foamea sub control, fiind recomandate ca ingredient de baza in planuri alimentare pentru slabit.
• E saraca in grasimi si nu contine colesterol.
• Previne constipatia si mentine sanatatea tractului intestinal.
Cum o poti savuraPont: lasa-le cateva ore la hidratat inainte de a le gati pentru a scurta timpul de fierbere. Daca vrei sa incerci si altceva in afara de ciorba sau iahnie, adauga boabele de fasole in salatele tale preferate sau improvizeaza noi retete cu rucola, nuci, seminte de floarea soarelui, rodie si patrunjel. Sau poti incerca un piure inedit cu fasole, iaurt, tahini si suc de lamaie. Nu ai nevoie decat de putin curaj pentru a improviza in bucatarie sau pentru a incerca retete noi care iti pot schimba perspectiva asupra gustului.
IngredienteFasole plata BIO. Produs ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra intr-un loc uscat, ferit de soare.
ProvenientaProdus de
Nestora, Grecia.