Roinita ECO

roinita (lamaita) eco (Melissa officinalis)
Frunze de roinita (lamaita), pastrand aroma proaspata de lamaie, ambalate in borcan de sticla, care asigura protectie sporita impotriva conditiilor externe. Tinand cont de faptul ca inamicii principali ai ierburilor uscate sunt soarele si umiditatea, produsele Phytosophia sunt ambalate in borcane si nu in pungi, pentru a se evita expunerea la tratamente intense, care ar cauza reducerea caracteristicilor fizice. Ierburile sunt taiate si ambalate in bucati relativ mari, iar recipientul este gandit in asa fel incat cantitatea respectiva sa poata fi consumata intr-o perioada rezonabila de timp, pastrand aromele savoarea si proprietatile benefice ale acestora pana la ultimul gram. Folositi filtre de hartie, de metal sau ceainice speciale pentru a transforma prepararea acestui ceai intr-o veritabila placere. Bucurati-va de arome din momentul cand deschideti borcanul si pana la ultima picatura.

Ingrediente: roinita (lamaita) (Melissa officinalis) eco
Preparare: Obtineti infuzia prin adaugarea unei lingurite de ierburi uscate in apa calda (aproximativ 1,5 g la o cana). Acoperiti recipientul pentru a evita evaporarea uleiurilor esentiale continute de ierburi si lasati infuzia timp de 5-10 minute. Strecurati ceaiul si savurati-l simplu sau miere, atat cald cat si rece.

Timpul indicat mai sus pentru a lasa ieburile in apa calda este orientativ. Incercati singur timpul de infuzare, pentru a decide cat de intens doriti sa fie gustul ceaiului. In general, cu cat plantele sunt lasate mai mult in apa, cu atat mai amarui este gustul ceaiului. In cazul in care preferati ceaiul mai tare, folositi o cantitate mai mare de plante.

Utilizare: Este ideal a fi consumat cald, avand proprietati de calmare si ameliorare a simptomele de insomnie si anxietate.

Producator: Phytosophia, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare