Pholoe-mix de condimente pentru peste la gratar si salate

lamaita eco, lavanda eco, cimbru eco
Mixul de plante "Pholoe" combina in mod unic gustul acrisor al roinitei (lamaita) cu aroma clasica a cimbrului si cu prospetimea lavandei, oferind o savoare speciala pestelui la gratar si salatelor.

Frunze si flori de roinita (lamaita), lavanda si cimbru, ambalate in borcan de sticla, care asigura protectie sporita impotriva conditiilor externe.

Tinand cont de faptul ca inamicii principali ai ierburilor uscate sunt soarele si umiditatea, produsele Phytosophia sunt ambalate in borcane si nu in pungi, pentru a se evita expunerea la tratamente intense, care ar cauza reducerea caracteristicilor fizice ale acestora. Ierburile sunt taiate si ambalate in bucati relativ mari, iar recipientul este gandit in asa fel incat cantitatea respectiva sa poata fi consumata intr-o perioada rezonabila de timp, pastrand aromele savoarea si proprietatile benefice ale acestora pana la ultimul gram.

Ingrediente: roinitei (lamaita)eco, lavanda eco si cimbru eco.

Utilizare: Folositi o cantitate mica de ierburi. Frecati cu degetele inainte de a asezona mancarea, astfel isi va elibera aroma.

Producator: Phytosophia, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare