Biscuiti fara gluten cu portocale si ulei de masline

Fara gluten. Fara grau. Fara lactoza. Fara ou. Fara soia. Fara GM
PAREA este o noua serie inovatoare de produse alimentare fara gluten, grecesti. Creata de un grup de oameni care combina, in mod eficient, o experienta indelungata in productia de produse de patiserie cu cunostinte bogate si in continua dezvoltare in stiinta alimentara.

PAREA satisface acea incapacitate a celor care consuma gluten, precum si nevoia tot mai mare pentru o alimentatie sanatoasa, creand, pentru inceput, gustari mediteraneene delicioase si dulci, lipsite de cei cinci alergeni principali: gluten, grau, lactoza, ou, soia, fara MG (fara modificari genetice) si conservanti.

Pentru PAREA, gustul,  placerea si privilegiul nu sunt restrictionate.

Va invitam sa descoperiti PAREA!

Ingrediente: amidon de porumb, faina de porumb, faina integrala din orez, faina din orez, zahar, ulei de foarea-soarelui, apa, suc de portocale din concentrat (13%), ulei de palmier, ulei de masline (2%), coji de portocale dulci (2%), praf de copt ( amidon de porumb, agenti de crestere: bicarbonate de sodiu si dihidrogen pirofosfat de sodiu), emulgator: lecitina din foarea-soarelui, stabilizator: guma xantan, aroma naturala de portocala (0.4%), pudra de vanilie, praf de roscove, antioxidant: extract de rozmarin.

Fara gluten. Fara grau. Fara lactoza. Fara ou. Fara soia. Fara GM (fara modificari genetice). Fara conservanti. Acest produs poate contine urme de: nuci si susan.

Calitate superioara.

Produs si ambalat in Grecia.

A se pastra intr-un loc uscat si ferit de soare.

Greutate neta  150g

Producator: Stavros Tsiknakis Bros, Grecia

Despre Stavros Tsiknakis Bros

Fabrica de panificatie „TSIKNAKI” a fost infiintata in 1984, in regiunea Messara, din Creta. Societatea STAVROU TSIKNAKI AND SONS OBEE are ca obiect de activitate productia si comercializarea produselor traditionale de panificatie grecesti. In prezent, fabrica este situata intr-o locatie moderna, cu o suprafata de  4.500 m², fiind dotata cu echipamente performante, de ultima generatie.

Societatea a introdus, inca din anul 2005, sistemul de management al sigurantei alimentare, conform EN ISO 22000, si a obtinut certificarea produselor de panificatie din partea organizatiei pentru controlul si certificarea produselor bio (ΔΗΩ), cu privire la gama variata de alimente bio produse in facilitatile companiei.

Principalul obiectiv al celor de la „TSIKNAKI” este de a satisface cerintele celor mai exigenti consumatori, fiind folosite doar retete autentice si traditionale, care ofera consumatorilor gusturi unice si naturale, fara adaos de conservanti.

Produsele dietetice sunt un adevarat elixir pentru sanatatea si longevitatea locuitorilor din Creta, acesti factori determinanti fiind imbinati perfect cu respectul permanent pentru traditie.
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
    Daniel
    Un produs excelent pentru perioada postului
    Andrei
    Postul trece mai usor cu ajutorul acestui produs
    Tester
    Ratingul acesta o sa fie sters