Masline verzi Amfissis

Masline verzi Amfissis marinate cu frunze de dafin si otet balsamic
Masline verzi Amfissis, marinate cu frunze de dafin si otet balsamic

Este un produs nou si de exceptie, care are la baza masline Amfissis, cultivate pe domeniile firmei G.E.T., din regiunea Laconia, Peninsula Peloponez, una dintre mai propice regiuni ale Greciei. Soiul de masline Amfissis este caracterizat prin fructe de mici dimensiuni, de culoare verde intens, care au insa miezul foarte carnos si un gust usor amarui.

Maslinele sunt culese manual si selectionate cu atentie, dupa care sunt procesate in mod traditional, folosindu-se doar sare si apa. Desi este un procedeu laborios si de durata, fiind nevoie de cel putin 9 luni pentru ca maslinele sa fie gata, este extrem de important ca procedeul sa fie urmat intocmai, pentru a se asigura gustul deosebit al maslinelor. Modalitatea de productie nu ajuta doar la pastrarea gustului natural al maslinelor ci, de asemenea, garanteaza o concentratie deosebit de ridicata de compusi fenolici, anume anti-oxidanti atat de benefici organismului.

Aceasta reteta speciala este obtinuta prin procedee naturale de marinare in apa si sare de mare, savoarea dulce-acrisoara a otetului balsamic si aromele complexe ale frunzelor de dafin imbinandu-se perfect, pentru a crea unicitatea acestui produs, care se deosebeste prin caracterul exclusiv mediteranean si ne reaminteste de semnificatia unui preparat gastronomic veritabil.

Ingrediente: masline verzi naturale Amfissis, apa, otet balsamic, frunze de dafin, sare de mare. 100% masline naturale, preparate dupa o reteta traditionala, utilizand doar sare de mare si apa. Produs pasteurizat. Nu contine conservanti. Cu 40% mai putina sare. Total compuși fenolici (antioxidanți): 2696 ppm.

Producator: G.E.T., Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Masline in borcan / vid