Crutoane fara gluten cu ulei de masline si susan

Crutoane fara gluten
Disponibilitate: In stoc Pret: 19.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Fara gluten. Fara grau. Fara lactoza. Fara ou. Fara soia. Fara GM

Ingrediente: apa, amidon de porumb, faina de porumb, faina integrala din orez, faina din orez, ulei de foarea-soarelui, zahar, sare, susan(2.5%), drojdie, ulei de masline(2%), praf de copt(amidon de porumb, agenti de crestere: bicarbonat de sodiu, dihidrogen pirofosfat de sodiu), emulgator: lecitina din foarea-soarelui, monogliceride si digliceride ale acizilor grasi, stabilizator: guma xantan, acidifiant: acid citric, faina de roscova, antioxidant: extract de rozmarin.

Pentru PAREA, gustul,  placerea si privilegiul nu sunt restrictionate.

Va invitam sa descoperiti PAREA!

Produs si ambalat in Grecia.

Greutate neta  125g

Producator: Stavros Tsiknakis Bros, Grecia

Despre Stavros Tsiknakis Bros

Fabrica de panificatie „TSIKNAKI” a fost infiintata in 1984, in regiunea Messara, din Creta. Societatea STAVROU TSIKNAKI AND SONS OBEE are ca obiect de activitate productia si comercializarea produselor traditionale de panificatie grecesti. In prezent, fabrica este situata intr-o locatie moderna, cu o suprafata de  4.500 m², fiind dotata cu echipamente performante, de ultima generatie.

Societatea a introdus, inca din anul 2005, sistemul de management al sigurantei alimentare, conform EN ISO 22000, si a obtinut certificarea produselor de panificatie din partea organizatiei pentru controlul si certificarea produselor bio (ΔΗΩ), cu privire la gama variata de alimente bio produse in facilitatile companiei.

Principalul obiectiv al celor de la „TSIKNAKI” este de a satisface cerintele celor mai exigenti consumatori, fiind folosite doar retete autentice si traditionale, care ofera consumatorilor gusturi unice si naturale, fara adaos de conservanti.

Produsele dietetice sunt un adevarat elixir pentru sanatatea si longevitatea locuitorilor din Creta, acesti factori determinanti fiind imbinati perfect cu respectul permanent pentru traditie.
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota