Otet balsamic traditional cu smochineOtetul balsamic traditional cu smochine este gustos si sanatos, fiind un aliment de baza in bucataria greceasca. Otetul cremos si aromat se obtine prin fermentarea strugurilor si imbatranirea in timp de cel putin 3 ani. Aroma sa este imbogatita de smochinele care ii dau dulceata si un gust distinct, fructat.
Acesta este un produs care nu contine conservanti, din ingrediente 100% grecesti.
Beneficiile acestui produsPe langa savoare, otetul balsamic traditional cu smochine are numeroase beneficii pentru sanatate:
- Contine polifenoli antioxidanti care combat deteriorarea celulelor si incetinesc procesul de imbatranire;
- Ajuta la pierderea in greutate;
- Contine substante care ajuta la absorbtia mineralelor in organism, inclusiv a calciului si a magneziului si imbunatateste sanatatea oaselor;
- Poate fi de ajutor in controlul diabetului, consolidand sensibilitatea la insulina, etc.
De ce este special acest produsOtetul balsamic traditional cu smochine este esenta traditiilor grecesti. Culoarea sa inchisa si consistenta cremoasa, asemanatoare mierii, il fac un ingredient savuros pentru diverse retete. Totodata, timpul indelungat de procesare in butoaie de stejar ii dezvolta savoarea si parfumul, contribuind la combinarea savorii smochinelor su cea a otetului balsamic.
Otetul balsamic traditional cu smochine, produs de Kanakis in Grecia, este tot ce ti-ai dori de la un produs de inalta calitate, ideal pentru a fi utilizat in retete rafinate.
Dulce si acrisor, cu tonuri de struguri rosii si smochine, otetul balsamic traditional cu smochine imbina armonios aciditatea delicata cu savoarea, aroma si textura perfecta a produselor grecesti, fiind ideal pentru diverse retete.
Nu contine coloranti artificiali si nici conservanti fiind un produs foarte sanatos.
Cum poti utiliza produsulAroma dulce si fructata a otetului balsamic traditional cu smochine face din acesta condimentul perfecte pentru salate, branza si fructe de padure proaspete. Este savuros cu avocado si branza sarata si ideal pentru orice salata pentru cina, cu pepene, prosciutto tocat sau parmezan.
Un otet balsamic traditional, acest produs oferit de firma Kanakis este un aliment pur si natural, obtinut exclusiv din struguri cultivati pe pamanturile roditoare din Peninsula Peloponez si preparat dupa o reteta traditionala greceasca.
Cu un gust dulce-acrisor, datorita smochinelor proaspete, acest otet balsamic poate fi folosit la prepararea carnii rosii, a salatelor, deserturilor chiar si a cocktail-urilor (bourbon sau spiced rum).
Otetul balsamic cu smochine nu contine coloranti artificiali si nici conservanti. Aciditate 6%. Fara conservanti. Fara sulfati(SO2). Fara caramel. Fara zahar.
Poate sa apara sedimentarea naturala.
Producator:
Kanakis, Grecia