Dafin BIO

Frunze de dafin bio. Culese manual si uscate natural.
Disponibilitate: In stoc Pret: 17.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Dafin BIO

Foile de dafin nu par să aibă la prima vedere mai nimic special, însă treaba nu stă chiar așa. De originea dafinului și de puterile sale uimitoare se leagă nenumărate legende, unele încă de pe vremea Greciei Antice. Se spune, în mitologia greacă, că nimfa Daphne a refuzat iubirea zeului Apollo, care era îndrăgostit de ea, rugându-se de tatăl ei, zeul Pineios, să o ajute. Pineios a transformat-o într-un copac, iar Apollo întristat de pierderea ei a împletit o coroană de flori din ramurile acesteia. Din acel moment, dafinul, în limba greacă “daphne”, a devenit o plantă sacră și un simbol al slavei. Astfel, grecii și romanii foloseau dafinul pentru a onora câștigătorii cu coroane de lauri pregătite din acesta. Însă, dafinul a demonstrat de-a lungul existenței sale că este mult mai decât niște legende, având o serie complexă de beneficii pentru sănătate. 

Beneficiile produsului

E important să ții minte că dafinul se consumă sub forme de frunze uscate, cele proaspete fiind deseori toxice. Astfel, foile de dafin bio de la Adam Village Herbs sunt culese manual și uscate natural pentru a reda cât mai mult din beneficiile acestei plante mitologice. Foile de dafin conțin eugenol, un compus ce acționează ca un agent antiinflamator. Cu ajutorul acestui ingredient, poți reduce inflamațiile apărute în orice regiune a corpului, în special la nivelul articulațiilor. Totodată, eugenolul din componența foilor de dafin are și un efect antioxidant, ajutând organismul să funcționeze în mod optim. 

Foile de dafin bio sunt și o soluție la îndemână și de încredere pentru perioadele de răceală. Pe lista de beneficii ale foilor de dafin aflându-se și abilitatea lor de a desfunda căile respiratorii. Atât inhalarea vaporilor din infuzii de ceai ori din ulei de dafin, cât și  consumul de ceai din dafin pot stimula expectorația, ameliorând astfel tusea și accelerând procesul de vindecare. 

Cum poți savura acest produs

Dafinul este o plantă foarte versatilă. Poți adăuga frunzele uscate de dafin bio în rețetele tale preferate pentru a obține acea aromă de sărbătoare. Însă, poți să te bucuri de beneficiile acestei plante și savurând un ceai fierbinte de dafin ori pregătind o sesiune de aromaterapie cu ulei de dafin.

Frunze de dafin bio. Culese manual și uscate natural.

Producator: ADAM VILLAGE HERBS, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Eliza
  Da un gust ff bun mancarii
  Lidia Lascu
  Frunze sănătoase, aromă intensă. Poți face şi ceai din două frunze şi lămâie (eu am pus şi sucul şi coaja rasă). Atenție , doar seara, dafinul este sedativ, liniştitor.
  Natalia
  Are o aroma intensa și o forma perfecta, calitate superioară!
  Catalina S.
  Intensa aroma, wow!!! Bravo!
  Marian
  Super calitate ! Foarte aromate, nu se compara cu nimic din comertul de market sau super market Eu am folosi la gatit si facut macerat de frunze dafin in ulei de masline. DEOSEBIT!
  Marian
  Aroma intensa, calitate superioară poate fi folosita si pentru ceai, nu numai pentru mancare si macerat in ulei.

  Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare

  (2) review-uri
  Tei BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (3) review-uri
  Roinita BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (1) review
  Menta regala BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos