Dafin BIO

Frunze de dafin bio. Culese manual si uscate natural.
Disponibilitate: In stoc Pret: 15.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Se spune, in mitologia greacă, ca nimfa Daphne a refuzat iubirea zeului Apollo, care era indragostit de ea, iar Daphne  s-a rugat tatalui ei, raul, zeul Pineios, sa o ajute. Pineios a transformat-o intr-un copac, care se gaseste in mod obișnuit pe malurile cursurilor de apa. Profund intristat de pierdere, Apollo a impletit o coroană de flori din ramurile ei. Din acel moment, dafinul, in limba greaca “daphne”, a fost transformat in planta sacra a cultului sau precum și un simbol al slavei. Astfel, grecii și romanii foloseau pentru a decerna castigatorii, coroane de lauri. Frunzele de dafin sunt un condiment popular in bucataria mediteraneana, folosit pentru a adauga aroma in preparate din peste si carne, precum și la paste și sosuri. De asemenea, poate fi savurat ca ceai de plante.

Frunze de dafin bio. Culese manual si uscate natural.

Producator: ADAM VILLAGE HERBS, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Eliza
  Da un gust ff bun mancarii
  Lidia Lascu
  Frunze sănătoase, aromă intensă. Poți face şi ceai din două frunze şi lămâie (eu am pus şi sucul şi coaja rasă). Atenție , doar seara, dafinul este sedativ, liniştitor.
  Natalia
  Are o aroma intensa și o forma perfecta, calitate superioară!
  Catalina S.
  Intensa aroma, wow!!! Bravo!
  Marian
  Super calitate ! Foarte aromate, nu se compara cu nimic din comertul de market sau super market Eu am folosi la gatit si facut macerat de frunze dafin in ulei de masline. DEOSEBIT!

  Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare

  (1) review
  Lavanda BIO
  15.00 lei
  Adauga in cos
  (1) review
  Tei BIO
  15.00 lei
  Adauga in cos
  (1) review
  Roinita BIO
  15.00 lei
  Adauga in cos