Masline kalamon fara sare BIO Grecia ne ofera bogatii naturale de nepretuit. Livezile de maslini mangaiati de soarele grecesc sunt o comoara pentru sanatate, pretuita de medicii si nutritionistii din intreaga lumea.
Maslinele kalamon sunt un soi de masline negre, carnoase, gustoase, pline de vitamine si minerale. Acest produs este nesarat, deci are un continut scazut de sodiu si un plus de beneficii pentru sanatate. Sunt potrivite si pentru cei care trebuie sa tina o dieta fara sare. Aceste masline kalamon sunt marinate in ulei de masline, otet si condimentate cu oregano, totul din agricultura ecologica.
Maslinele din soiul kalamon provin exclusiv din peninsula Peloponez, din sudul Greciei. Datorita frunzelor mai mari, comparativ cu alte soiuri, acesti maslini absorb mai mult soare.
Beneficiile maslinelor - • Maslinele kalamon contin in concentratie mare antioxidantul numit hidroxitirosol, care contribuie la prevenirea cancerului
- • Sunt o sursa buna de calciu si vitaminele C, E si A
- • Maslinele kalamon contin magneziu, fosfor si potasiu, precum si vitamine din complexul B
- • Maslinele grecesti au proprietati antiinflamatorii
- • Scad riscul aparitiei diabetului, datorita indicelui glicemic redus
- • Sunt o sursa valoroasa de fier care asigura buna functionare a celulelor rosii din sange
- • Contin vitamina A, esentiala pentru sanatatea ochilor, a pielii si a sistemului imunitar
- • Maslinele iti asigura un aport optim de fibre care favorizeaza o digestie eficienta
- • Sunt o sursa de grasimi "bune". Grasimile monosaturate reduc nivelul colesterolului
- • Contin antioxidanti care protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi
- • Maslinele contribuie la mentinerea greutatii normale
- • Protejeaza sistemul cardiovascular
Cum le poti savura Maslinele kalamon bio completeaza perfect pastele. Adauga rosii uscate si branza, ca pranzul sa fie gata. Gustul distinctiv al maslinelor kalamon le fac un ingredient versatil care da savoare oricarui preparat, fie ca e vorba de salate proaspete, mixuri de branzeturi, carne la cuptor, pizza, paste sau paine. In plus, mai poti folosi aceste masline grecesti in quiche-uri, tarte sau budinci sarate. Un alt ingredient al carui gust este potentat de catre maslinele kalamon este tonul. Creeaza o salata simpla, dar surprinzatoare cu doar cateva ingrediente simple: masline, rucola fresh, ton si porumb.
Ingrediente Masline kalamon* 87%, ulei de masline extravirgin*, otet *, oregano*.
* produse din agricultura ecologica.
Informatii nutritionale/100gEnergie 1129kJ/246kcal, total grasimi 20.0g din care saturate 2.5g, carbohidrati 9.5g din care zaharuri 1.0g, proteine 4.5g, sare 0.0g.
ProducatorAtalanti, Grecia