Masline pe gratar cu usturoi si busuioc

Masline prajite si marinate, cu busuioc, usturoi si otet balsamic, in ulei extra virgin de masline
In curand!
Este un produs nou si de exceptie, care are la baza masline Amfissis, cultivate pe domeniile firmei G.E.T., din provincia Laconia, regiunea Sterea Ellea, una dintre cele mai propice regiuni ale Greciei. 

Maslinele sunt culese manual si selectionate cu atentie, dupa care sunt procesate in mod traditional, folosindu-se doar sare si apa. Desi este un procedeu laborios si de durata, fiind nevoie de cel putin 9 luni pentru ca maslinele sa fie gata, este extrem de necesar ca procedeul sa fie urmat intocmai, pentru a se asigura gustul deosebit al maslinelor. Modalitatea de productie nu ajuta doar la pastrarea gustului natural al maslinelor ci, de asemenea, garanteaza o concentratie deosebit de ridicata de compusi fenolici, anume anti-oxidanti atat de benefici organismului. 

Aceasta reteta speciala este obtinuta prin prajirea maslinelor, dupa care acestea sunt marinate in ulei de masline, adaugandu-se usturoi, busuioc si otet balsamic. Produsul se deosebeste prin caracterul exclusiv mediteranean si ne reaminteste de semnificatia unui preparat gastronomic veritabil.

Producator: G.E.T., Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
    Mihaela
    N-am mai gustat demult ceva atat de bun! Nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap ca maslinele pot fi puse pe gratar. Un deliciu!
    Ela
    Maria manca toate maslinele din borcan la o masa. Eu apoi foloseam uleiul ramas la paste. Yuuummmuyuy

    Alte produse din categoria Masline in vid