Masline pe gratar cu ardei rosu

Masline prajite si marinate, cu ardei usor iute, in ulei extra virgin de masline
In curand!
Este un produs nou si de exceptie, care are la baza masline Amfissis, cultivate pe domeniile firmei G.E.T., din provincia Laconia, regiunea Sterea Ellea, una dintre cele mai propice regiuni ale Greciei. 

Maslinele sunt culese manual si selectionate cu atentie, dupa care sunt procesate in mod traditional, folosindu-se doar sare si apa. Desi este un procedeu laborios si de durata, fiind nevoie de cel putin 9 luni pentru ca maslinele sa fie gata, este extrem de necesar ca procedeul sa fie urmat intocmai, pentru a se asigura gustul deosebit al maslinelor. Modalitatea de productie nu ajuta doar la pastrarea gustului natural al maslinelor ci, de asemenea, garanteaza o concentratie deosebit de ridicata de compusi fenolici, anume anti-oxidanti atat de benefici organismului. 

Aceasta reteta speciala este obtinuta prin prajirea maslinelor, dupa care acestea sunt marinate in ulei de masline, adaugandu-se ardei rosu, usor iute. Produsul ne ofera o alta viziune asupra gustului caracteristic al maslinelor, reusind sa ne surprinda cu o savoare complexa si mai mult decat satisfacatoare.

Producator: G.E.T., Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
    Anisoara Anastasiu
    Delicioase, pur si simplu!
    elena zamfir
    foarte bune, voi mai comanda.

    Alte produse din categoria Masline in vid