Ulei extravirgin de masline Yanni`s Finest Agoureleo

Ulei extravirgin de masline premium
Asteptam productia anului 2019!
Uleiul Yanni’s Finest Agoureleo este un ulei de masline premium extravirgin, obtinut din masline recoltate timpuriu, verzi si necoapte. Maslinele sunt din soiul Chondrolia de provenienta din Halkidiki, un soi altoit cu masline salbatice. Acesta este un ulei de culoare verde deschis, curat si foarte limpede, cu o aroma intensa de masline, un gust usor amarui si picant si o aciditate de numai 0.8%.

Uleiul de masline extravirgin Yanni’s Finest Agoureleo a obtinut numeroase calificari si premii, printre care: Gold Awards in 2016 la Olive Oil Competition de la New York, Silver Medal la International Olive Oil Contest (IOOC), Silver in 2016 la London IOOC, etc.

Tehnologia de extractie este una speciala si se realizeaza la o temperatura constanta, urmarita indeaproape, de 22 de grade Celsius. Acesta este secretul aromei si al calitatilor extrem de benefice ale acestui ulei obtinut din masline necoapte.

Un alt secret al procesului tehnologic, consta in transferarea imediata a uleiului obtinut in recipiente inoxidabile si pastrarea lor la o temperatura bine controlata de exact 16 grade Celsius intr-un mediu constant de nitrogen. Aceste masuri speciale permit evitarea contactului cu oxigenul si evitarea oxidarii uleiului de masline.

Faptul ca statia de obtinere si de imbuteliere a uleiului se afla foarte aproape de plantatiile de maslini este o garantie a pastrarii prospetimii, gustului si calitatii fiecarei picaturi de ulei Yanni’s Finest Agoureleo.

Daca sunteti in cautarea unui ulei de masline premium extravirgin, cu aciditate scazuta, gust desavarsit si o cantitate mare de polifenoli, Yanni’s Finest Agoureleo este o alegere inspirata si sanatoasa. 

Producator Yanni's, Grecia.

Ulei extravirgin de masline Yanni`s Finest - Premii, Certificari

Ulei masline Yanni's Finest - Premii, Certificari
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Mihaela
  I-as da o nota mica doar pentru ca s-a terminat repede :) M-am bucurat sa descopar un ulei delicat pe care fetita mea de 5 ani sa-l accepte usor.
  botezan
  un ulei deosebit, sanatos si gustos pentru toate varstele,recomand;excelent.
  botezan
  foarte bun

  Alte produse din categoria Agoureleo - Ulei de masline Premium