Ulei extravirgin de masline Yanni`s Limited PDO

Ulei premium extravirgin de masline, obtinut prin recoltarea timpurie a maslinelor verzi necoapte Chondroelia Halkidiki
Disponibilitate: In stoc Pret: 77.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Acest deosebit ulei de masline extravirgin este produs in cantitati limitate si doar din masline verzi necoapte, apartinand varietatii autohtone "Chondroelia" din Halkidiki, respectandu-se cele mai inalte standarde de productie.

Ulei extravirgin de masline Yanni`s Limited PDO - Premii, Certificari

Ulei masline Yanni's Limited PDO - Premii, Certificari


Recoltarea incepe pe data de 20 septembrie si se realizeaza exclusiv manual, pentru a evita deteriorarea fructelor, ceea ce ar putea duce la oxidarea productiei de ulei de masline sau la imposibilitatea de a transforma fructele in ulei comestibil. Maslinele sunt sortate cu atentie, una cate una si, la doar cateva ore dupa ce sunt culese, sunt transferate fie in presa de ulei, mentinand astfel prospetimea acestora, pentru producerea uleiului de masline din fructe necoapte si a unei game de uleiuri de masline extra virgine, fie catre unitatea de procesare si standardizare, pentru producerea maslinelor verzi si negre comestibile.

Uleiul obtinut din maslinele care nu ajung la maturitate are o aciditate foarte scazuta, pastrand arome intense ale fructului, imbinate cu acelea de iarba proaspat taiata si banane, continuand cu o savoare delicata si placut amara si lasand in cele din urma o nuanta picanta. Are culoarea verde intens, insa neclar, ceea ce dezvaluie densitatea bogata in nutrienti si conditiile de prelucrare putin invazive.

Contine o foarte mare cantitate de antioxidanti, in comparatie cu cele mai multe uleiuri de masline extra virgine, si caracteristici organoleptice excelente, aspecte care atesta valoarea deosebita a acestui ulei de masline extra virgin.

Pentru a va bucura pe deplin de gustul uimitor al acestui ulei de masline, va recomandam sa il consumati crud.

Aciditatea acestui ulei de masline este de maxim 0,35%.

Producator: Yanni's, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Agoureleo - Ulei de masline Premium