Profită de reducerea de 25% la toate produsele din categoriile: Ulei de masline, Masline si Pasta de masline !
*Oferta este valabilă până la data de 14 august, ora 23:59, în limita stocului disponibil, și nu se cumulează cu alte promoții, reduceri sau oferte.

Ciocolata cu ceai de munte & miere

Ciocolata cu ceai de munte & miere obtinuta handmade
In curand!
Ciocolată cu ceai de munte & miere

Greu de decis cine este vedeta acestei combinații cu gust intens și rafinat ce aduce la un loc, într-o singură specialitate artizanală, ciocolata proaspătă, fără zahăr, gustul fin al ceaiului de munte și nota dulce de miere. Gata de savurat bucățică cu bucățică. 

Beneficiile produsului

Ciocolată cu ceai de munte și miere este plină de nutrienți ce au un efect pozitiv asupra sănătății. Preparată din boabe de cacao, ciocolata neagră ce stă la baza acestei bunătăți este una dintre cele mai bune surse de antioxidanți. Studiile arată că ciocolata neagră poate îmbunătăți starea fizică și psihică, reduce riscul bolilor de inimă și ajută la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale. Boabele de cacao nu au conținut de zahăr, însă sunt o sursă excelentă de proteine, grăsimi, carbohidrați, fibre, fier, calciu, magneziu, vitaminele B, C și E. Mai mult decât atât, consumul de ciocolată stimulează producerea endorfinelor, alias hormonul fericirii, inducând nu doar o stare de buna dispoziție, ci contribuind chiar și la prevenirea depresiei și a altor afecțiuni psihice. 

Cum poți savura acest produs

Sfatul nostru este să savurezi ciocolata cu ceai de munte și miere cât se poate pe furiș, cât mai departe de ochii curioșilor ori dacă ți-ai făcut destule provizii din această bunătate, servește-i liniștit și pe cei din jur, fără să mai ai regretul că în doar câteva secunde nu mai rămâne nicio bucățică din ea. Ciocolată cu ceai de munte și miere este preparată cu gândul de a înveseli pur și simplu orice moment al zilei, însă o poți păstra și pentru ocazii speciale pe care gustul fin al acesteia le va completa perfect. 

Ingrediente: masă de cacao, miere, ulei de măsline extravirgin, unt de cacao, ceai de munte, lecitină din SOIA, vanilie.

Gramaj: 80 gr

Producator: Cocoowa, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Ciocolata