Grisine cu seminte de in BIO

Grisine cu seminte de in BIO
Disponibilitate: In stoc Pret: 12.00 lei ; Pret vechi: 15.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Grisine cu semințe de in BIO

Un super-aliment, într-o super gustare. Știai că în Evul Mediu Timpuriu, Carol cel Mare, fondatorul Imperiului Carolingian, le-a ordonat supușilor săi să mănânce semințe de in pentru ca aceștia să își mențină o sănătate de fier? Bun, acum că ai aflat și asta, e timpul să pui în fruntea listei tale de gustări favorite grisinele cu semințe de in bio. Fără zahăr adăugat, aceste grisine reprezintă varianta ideală pentru o gustare sățioasă, dar totuși delicioasă. Bonus, un alt avantaj al acestor grisine cu semințe de in bio este că le poți transforma rapid dintr-o mică gustare într-un aperitiv deosebit. 

Beneficiile produsului

Consumul regulat de semințe de in, sub diverse forme, reduce riscul apariției diabetului, a bolilor cardiovasculare, artritei sau osteoporozei. Semințele de in sunt bogate în antioxidanți, ce previn semnele îmbătrânirii, dar și dezechilibrele hormonale. 

Cele cinci tipuri de făină: de grâu, de ovăz, de secară, de orz și de porumb, din care sunt preparate grisinele cu semințe de in bio, contribuie, de asemenea, la un aport important de nutrienți, precum: mangan, cupru, magneziu, fosfor, vitamine din complexul B, fibre alimentare și compuși antioxidanți fenolici. 

Cum poți savura acest produs

Grisinele cu semințe de in bio pot fi atât o gustare simplă și rapidă, cât și punctul de pornire pentru realizarea unor platouri cu aperitive inedite și delicioase. Savurează-le în combinație cu humus, salată de vinete, cremă de brânză ori lângă o salată de ton. Opțiunile sunt nelimitate, doar creativitatea fie cu tine. 

Ingrediente: făina de grâu*, apă,ulei de floarea-soarelui*, făina de orz*, făina de porumb*, făina de ovăz*, făina de secară*, melasă de struguri*, oțet*, suc de portocale*, semințe de in*(3%), sare, agent de crestere: bicarbonat de sodiu.

*produs din agricultură ecologică

Conține doar zaharuri naturale. Produs VEGAN. Fără zahăr adăugat.

Poate conține urme de lapte, ouă, nuci, arahide.

Producator: Oikopal, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota