Sare de mare naturala cu trufe negre

Sare de mare naturala cu trufe negre
Disponibilitate: In stoc Pret: 45.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Sare de mare naturala cu trufe negre

Ingrediente: sare de mare naturala 98%,trufe negre de vara uscate tuber aestivum 1% (egala cu 5% proaspete), aroma.

Fara conservanti.

Sare de mare naturala cu trufe negre este un produs deosebit, care va conferi tuturor preparatelor o savoare inegalabila.

Pentru a pastra savoarea trufelor, adaugati produsul la sfarsitul prepararii alimentelor. Este recomandat pentru omlete, carpaccio, peste prajit sau branza.

Trufele sunt ciuperci comestibile din familia Tuberaceae, genul Tuber. Datorita dificultatii in gasirea lor sunt numite si „diamantele pamantului”, fiind foarte scumpe. Trufele sunt considerate alimente de lux, fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate retete, in cele mai extravagante restaurante.

Trufele se dezvolta pe radacinile unor specii de arbori, cum ar fi: stejar, alun, pin, fag, dar si pe radacinile altor specii de arbori cu care formeaza, prin simbioza, organe specifice numite micorize. Prin intermediul micorizelor are loc schimbul de elemente nutritive dintre arbore si ciuperca. Planta aflata in simbioza cu trufa ii confera acesteia gustul, mirosul si culoarea specifica. Forma se datoreaza particularitatii terenului, in functie de moliciunea acestuia. Pe terenurile apartinand Dryas Greek Truffle, trufele sunt cultivate alaturi de speciile de stejar pitic si ilice (stejar vesnic verde). Principalele specii de trufe cultivate sunt: trufe negre (Tuber melanosporum), trufe de vara (Tuber aestivum), trufe de toamna (Tuber brumale) si trufe albe (Tuber magnatum pico).

Provenienta

Produs de Dryas Greek Truffle, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Trufe negre