Ciocolata cu caramel & maca 35% cacao

Ciocolata cu caramel & maca 35% cacao, obtinuta handmade
In curand!
Ciocolată cu caramel & maca 35% cacao

Pe lângă ambalajul fermecător, ciocolata cu caramel și maca de la Cocoowa vine și cu un gust sofisticat și intens, pe care vei dori să-l savurezi din nou cu fiecare ocazie ce se ivește. Ia-o pentru tine sau în dar celor dragi, preparată cu măiestrie, această ciocolată cu caramel și maca va fi cu siguranță lozul câștigător chiar și pentru cei mai pretențioși iubitori de ciocolată. 

Beneficiile produsului

Studiile arată că ciocolata neagră poate îmbunătăți starea fizică și psihică, reduce riscul bolilor de inimă și ajută la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale. Boabele de cacao, din care este preparată ciocolata cu caramel și maca de la Cocoowa, sunt prelucrate manual pentru a asigura un gust intens al ciocolatei. Acestea sunt o sursă excelentă de proteine, grăsimi, carbohidrați, fibre, fier, calciu, magneziu, vitaminele B, C și E. 

Maca este rădăcina unei plante ce crește la cele mai mari altitudini din lume, mai precis o găsim în Peru, Bolivia, Paraguay și Argentina. Aceasta este o sursă de vitamina B, calciu și fier ce contribuie la menținerea energiei metabolismului. De asemenea, maca este și o sursă excelentă de zinc ce contribuie la menținerea unui nivel normal de testosteron în sânge. 

Cum poți savura acest produs

Ciocolata cu caramel și maca este alegerea ideală atât pentru momentele de răsfăț, cât și pentru momentele când nu mai știi de unde să faci rost de acea ultimă picătură de energie ca să mai meargă treaba încă un pic. Un gust fin și aromat, completat numai bine de caramelul dulce, ce să o mai tot lungim atâta, e pur și simplu perfectă.

Ingrediente: masă de cacao, zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, lapte praf degresat, bomboane pudrate [lapte praf degresat, proteină din lapte, zahăr, unt (lapte)], zer praf, pudră de maca uscata, lactoză, lecitină din SOIA, extracte din plante.

Poate contine urme de nuci.

Gramaj: 80 gr

Producator: Cocoowa, Greci
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Ciocolata