Masline verzi umplute cu castraveti murati

Masline verzi umplute cu castraveti murati
In curand!
Masline verzi umplute cu castraveti murati.

Pentru cei care au vizitat cel putin o data Grecia, amintirile vor ramane pentru toata viata, ele fiind usor reverberate de produsele culinare traditionale, absolut incredibile. Astfel, maslinele verzi umplute cu castraveti murati produse de firma Ellion din Grecia, sunt o surpriza cat se poate de placuta, produsul fiind foarte bine primit de clientii de peste tot.

Combinatia uimitoare dintre maslinele verzi chalkidiki fara samburi, absolut delicioase, si castravetii murati in procent de 10%, creeaza scena perfecta pentru o seara romantica, plina de pasiune, care sa evoce amintirile unei vieti mediteraneene, arzatoare si insorita.

Ca si ingrediente, producatorul mentioneaza: masline chalkidiki, castraveti murati 10% (apa, sare, regulator de aciditate: acid citric, acid acetic) apa, sare, regulator de aciditate: acid citric, acid lactic.

Acesta este un produs pasteurizat si nu contine conservanti. Totodata, producatorul avertizeaza ca produsul poate contine samburi sau resturi de samburi de masline, recomandand atentie la consumarea lui.

Borcanul de 355 gr contine o cantitate de produs uscat de 180 gr si, dupa deschidere, se va pastra in frigider urmand a fi consumat in maxim 10 zile.

Maslinele verzi umplute cu castraveti murati pot fi un cadou foarte inspirat pentru sarbatorile de iarna, mai ales ca ele se pot consuma foarte bine cu friptura de pe masa de Craciun, dar si cu legumele fierte sau coapte, stropite cu ulei de masline de calitate.

O combinatie simpla, dar plina de savoare, bun gust si eleganta, maslinele verzi umplute cu castraveti murati trezesc papilele gustative numai la auzul numelui, fiind apreciate si savurate de toti cei care le-au incercat cel putin o data.

Ingrediente: masline chalkidiki, castraveti murati 10% (apa, sare, regulator de aciditate: acid citric, acid acetic) apa, sare, regulator de aciditate: acid citric, acid lactic.

Producator: ELLION, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Masline in vid