Masline verzi umplute cu migdale

Masline verzi umplute cu migdale
Disponibilitate: In stoc Pret: 24.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Masline verzi umplute cu migdale.

Putini sunt cei carora sa nu le placa maslinele verzi sau migdalele, si, cu siguranta, si mai putini cei carora maslinele verzi umplute cu migdale sa nu le fi lasat o amintire greu de sters. Maslinele verzi umplute cu migdale fac parte dintre produsele traditionale grecesti, foarte apreciate in intreaga lume. Sunt la fel de celebre ca si uleiul de masline auriu, obtinut din cele mai coapte si gustoase masline.

Maslinele verzi umplute cu migdale sunt o ocazie minunata pentru a evoca amintiri placute in compania unui prieten drag, sau pentru a fi oferite in dar cu ocazia sarbatorilor de iarna. Ele se pot consuma foarte bine ca aperitiv, pot insoti friptura de pe masa de Craciun, sau pot deveni motivul unei vizite neasteptate si romantice pentru a fi consumate cu un pahar de Martini.

Maslinele verzi umplute cu migdale sunt produse de Ellion in Grecia si se pot achizitiona in borcane de 355 gr care contin produs uscat in cantitate de 180 gr.

Producatorul ne specifica ingredientele si anume masline chalkidiki fara samburi, migdale in procent de 12%, apa, sare si regulatori de aciditate (acid citric si acid lactic).

Maslinele verzi umplute cu migdale sunt un produs pasteurizat si nu contin conservanti. Producatorul avertizeaza ca el poate contine samburi sau bucati de samburi de masline si recomanda atentie la consumarea lui.

Pentru a va putea bucura de savoarea si gustul maslinelor verzi umplute cu migdale, producatorul recomanda ca dupa deschidere, borcanul sa fie pastrat in frigider si produsul sa fie consumat in maxim 10 zile.

Ingrediente: masline chalkidiki, MIGDALE 12%, apa, sare, regulator de aciditate: acid citric, acid lactic.

Producator: ELLION, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Masline in vid