Masline verzi fara samburi marinate cu ghimbir, coriandru & menta creata

Masline verzi fara samburi marinate cu ghimbir, coriandru & menta creata
Disponibilitate: In stoc Pret: 24.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
 
Masline verzi fara samburi marinate cu ghimbir, coriandru & menta creata.
 
Pentru un gust unic, o finete aparte si o multime de beneficii gastronomice. Acest produs este un mix aparte de ingrediente, din care se evidentiaza menta creata - o adevarata raritate si o planta de lux in Grecia Antica.
 
Menta era considerata o nimfa, mireasa divina a lui Hades. Legenda spune ca Minthi s-ar fi laudat cu dragostea sa pentru Hades, zeul Infernului si cu frumusetea ce o depaseste pe a sotiei acestuia, Persefona. La aflarea acestora, Persefona s-a rugat mamei sale, Demeter, zeita cerealelor si aceasta a transformat-o pe biata copila intr-o buruiana nesemnificativa. Insa Hades i-a oferit in secret lui Minthi cateva puteri tainice, transformand-o astfel intr-un dintre cele mai iubite plante din Grecia.
 
Maslinele, fructele de aur ale grecilor, in combinatie cu aceasta planta si cu aroma oferita de coriandru, dar si gustul puternic si aromat al ghimbirului, confera o gustare selecta pentru bucataria de azi. Puteti folosi aceste masline ca aperitive, pentru a lasa o impresie placuta, eleganta musafirilor sau puteti sa le alaturati bucatelor ce au la baza carnea de peste si branzeturile.

Ingrediente: masline chalkidiki fara samburi, saramura (apa, sare, acid citric, acid lactic) ghimbir (1.2%), coriandru (0.4%), menta creata proaspata (0.1%), regulator de aciditate: otet din struguri.

Contine sulfiti.

Produs pasteurizat. Fara conservanti.

Poate contine samburi sau bucati de samburi.
 
Puteti asorta maslinele marinate in ghimbir cu afumaturi, aceasta combinatie fiind cunoscuta inca de pe vremea marelui Dioscoride care oferea un mod de preparare aparte al ghimbirului, prin sararea sa in vase de lut si prin consumarea alaturi de carne afumata, de vanat sau in salate, acolo unde maslinele erau nelipsite.
 
Astazi cu ajutorul maestrilor greci, ne putem bucura de aroma si beneficiile acestei radacinoase la un loc cu maslinele si cu izul neuitat de menta creata, considerata a fi planta mintii in lumea antica.

Dupa deschidere, pastrati produsul in frigider si consumati in maxim 10 zile.

Cantitate: 355g, cantitate uscata 180g.

Producator: ELLION, Grecia
 
 
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Masline in vid