Ulei esential de isop organic

Ulei esential de isop organic
Disponibilitate: In stoc Pret: 72.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Ulei esential de isop organic (hyssopus officinalis).

Uleiul esential de isop este unul dintre cele mai cunoscute si utilizate uleiuri in aromaterapie. Este indragit pentru gama larga de utilizari, dar si pentru aroma unica si distinctiva si pentru beneficiile plantei din care este realizat.
 
Isopul este o planta de origine mediteraneana care prezinta puternice efecte expectorante si antiseptice. Uleiul esential  de isop este obtinut prin distilarea completa in vapori de apa a plantei. Plantele utilizate sunt din culturi ecologice.
 
In antichitate isopul este considerat in Grecia o planta sfanta, iar uleiul esential de isop este denumit "uleiul iertarii de sine" - folosit pentru a curata mintea de durere si disconfort si pentru a calma rapid starile de nervozitate. In greaca, de altfel, "Hysope" inseamna planta sfanta. In Egipt era folosit pentru a purifica templele, iar in Evul Mediu isopul ajuns in Europa incepe sa fie folosit in industria farmaceutica de catre vindecatorii culegatori.
 
De asemenea, isopul are considerente si in cultura orientala, fiind o planta ce depolarizeaza Yin Yang, fiind aducatoare de echilibru si normalitate, considerata ca parte a Yang-ului.
 
Proprietati:
- puternic antiviral si antiseptic, antiinfectios
- poate duce la eliminarea fungilor si este un antiparazitar de exceptie
- antiinflamator si cicatrizant
- calmeaza si reduce starile de insomnie, oboseala, astenie
- este un ulei esential ce echilibreaza emotional si fizic in urma utilizarii
- poate reda tonusul muscular, fiind un tonic si un stimulant puternic
- ajuta la reechilibrarea psihica si confera forta si incredere in sine
- de asemenea, are o gama vasta de aplicari in cosmetica, datorita luptei impotriva acneei, tenului gras si excesului de sebum
- ajuta la calmarea ranilor si a dermatitelor
- este un prieten de nadejde in cazul arsurilor, eczemelor si herpesului
- ajuta in cazul astmului si in cazul guturaiului
 
 
Cum puteti utiliza uleiul esential de isop?
Se poate incorpora in creme sau geluri de corp, se poate dizolva in apa pentru aplicarea pe ten sau se poate folosi pentru a masa pielea in zone afectate. A nu se lasa la indemana copiilor.

Produs certificat organic.

Producator: Phytosophia, Grecia
 
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
    Nela B
    Te poarta in sfere inalte!
    Catalin S
    Nu inteleg cum au review-uri produsele ce au anuntul: in curand... ma faceti sa-mi pierd increderea in celelalte review-uri
    Mediteranea Gourmet
    Suntem datori cu un raspuns: Toate produsele afisate in situl nostru au fost pe stoc, au fost cumparate si cine a dorit sa ne spuna parerea despre ele a fost liber sa o faca. In momentul in care stocul este zero si avem produsul in comanda la furnizor consideram ca este corect fata de clientii nostrii sa il punem “ in curand” urmand ca atunci cand revine pe stoc sa poata fi comandat. Mentionam ca sunt produse de serie foarte mica , greu de obtinut prin metode traditionale asa incat nu avem stocuri foarte mari. Multumim pentru timpul acordat si pentru calificative!

    Alte produse din categoria Uleiuri esentiale