Ulei esential de scortisoara organic

Ulei esential de scortisoara organic
Disponibilitate: In stoc Pret: 25.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Ulei esential de scortisoara organic (cinnamomum zeylanicums)
 
Uleiul esential de scortisoara este recunoscut pentru puternica sa actiune antiinfectioasa si pentru capacitatile afrodisiace, fiind utilizat in special in parfumerie si in domeniul cosmetic. De asemenea, este indragit in saloanele de masaje, acesta lasandu-ti pielea catifelata si foarte frumos mirositoare.
 
Scortisoara este un ingredient indragit in Orient si in intreaga lume pentru aroma sa distinctiva. Uleiul de scortisoara se obtine prin distilatia cu vapori de apa a frunzelor naturale ale copacului de scortisoara. De asemenea, pentru o concentratie superioara, se aplica distilatia si in cadrul scoartei copacului.
 
Principala senzatie care iti va cuprinde corpul atunci cand aplici acest ulei esential pe piele sau pe scalp este incalzirea si senzatia de stimulare fizica. Principalele proprietati ale acestui ulei esential sunt:
- tonifierea si catifelarea pielii
- efectul incalzitor, de stimulare a circulatiei sanguine si limfatice
- efect antiviral, antifungic si deparazitar
- uleiul esential de scortisoara are si capacitate tonica, fiind recomandat pentru combaterea asteniei si a starilor de oboseala
- stimulator tonic si sexual, afrodisiac
- stimulator fizic si psihic
 
Uleiul de scortisoara s-a folosit inca din antichitate pentru a trata ranile si pentru a dezinfecta plagile sau infectiile cutanate. De asemenea, este un produs ingenios pentru igiena dentara. El are un efect benefic asupra organismului uman si ajuta la reglarea digestiei, la reducerea starilor de oboseala, de somnolenta si de depresie. Insa pentru uzul intern se recomanda supravegherea unui medic specialist sau a unui aromaterapeut.
 
Modalitati de utilizare:
- ca ingredient principal in creme si balsamuri sau unguente - puteti mixa produsele folosite cu 2 - 3 picaturi de ulei
- ca aromatizant si parfumant pentru locuinta si pentru haine
- diluat in ulei vegetal, in apa sau in diverse esente pentru a fi aplicat sub forma de masaj
- poate fi utilizat ca nota de varf, mijloc si baza pentru compunerea parfumului
- poate fi aplicat pe piele, in concentratie mica sau dizolvat in apa, pentru o senzatie tonica si de relaxare.
 
A nu se utiliza in contact cu ochii. Preveniti accesul copiilor la acest produs.
 
Produs certificat organic.

Producator: Phytosophia, Grecia
 
 
 
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Uleiuri esentiale