Storcator pentru citrice din lemn natural de maslin

Storcator pentru citrice din lemn natural de maslin
Disponibilitate: In stoc Pret: 56.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Storcator pentru citrice din lemn natural de maslin
Daca vrei un produs de calitate superioara pentru bucatarie, rezistent si durabil, usor de intretinut si cu proprietati antiseptice, cauta produsele realizate din lemn natural de maslin. Cu astfel de piese nu ai cum nu ai cum sa gresesti si te poti baza pe el in orice imprejurare.
Un astfel de obiect este si storcatorul pentru citrice din lemn natural de maslin realizat de compania Rizes, recunoscuta pentru produsele ei ecologice, de calitate superioara.
 
Beneficiile lemnului de masline
Lemnul de masline se foloseste in zona mediteraneana inca din antichitate pentru confectionarea obiectelor necesare in bucatarie. Acest lucru este justificat de faptul ca lemnul de maslin este un lemn dur, rezistent in timp si cu proprietati antibacteriene. Totodata, obiectele realizate din lemn de maslin sunt usor de intretinut si isi pastreaza luciul si frumusetea pentru mai mult timp.
Pe langa aceste calitati, lemnul de maslin are o frumusete aparte, inconfundabila, fibrele lui variind in culoare si textura.
 
De ce este special acest produs
Elegant si practic, acest storcator pentru citrice din lemn natural de maslin, este o piesa de uz casnic foarte durabila si extrem de eficienta. Totodata, este o alternativa mult mai sanatoasa fata de de alte produse realizate din lemn, siliciu sau plastic.
Realizata manual din lemn natural de maslin, este un produs 100% grecesc. El se remarca prin unicitate, dar si prin frumusetea fibrelor lemnului, puse extrem de bine in valoare de tratamentul cu ulei de masline pur care se aplica pentru finisare.
 
Recomandari pentru intretinere
Storcatorul pentru citrice din lemn natural de maslin nu trebuie spalat in masina de spalat, ci doar manual. Se va sterge cu un prosop de bumbac absorbant si, periodic, pentru o durata de viata mai mare si pentru a revitaliza fibra lemnului, se recomanda ungerea lui cu un ulei de masline curat.

Produse unice cu durata lunga de viata si rezistenta pentru uzul zilnic. Aceste ustensile sunt facute din lemn natural de maslin si sunt unse cu un strat de ulei de masline, fara substraturi chimice.

Dimensiune aproximativa lungime 15 cm

Produsul este realizat manual, fiecare produs este unic!

Producator: Rizes Crete, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Ustensile din lemn de maslin