Spatula pentru clatite din lemn natural de maslin

Spatula pentru clatite din lemn natural de maslin
In curand!
Spatula pentru clatite din lemn natural de maslin
Compania Rizes, producatoarea acestei spatule pentru clatite din lemn natural de maslina, se remarca prin produsele de inalta calitate pe care le creeaza. Toate produsele lor sunt realizate din materiale naturale, fara chimicale, imbogatite cu extracte naturale organice.
 
Beneficiile lemnului de masline
Lemnul de masline este folosit inca din antichitate in zona mediteraneana pentru obiectele de uz casnic. Densitatea ridicata il face solid si dur, iar obiectele confectionate din el sunt rezistente pentru utilizarea zilnica, pastradu-si forma, luciul si aspectul pentru perioade indelungata. Totodata, lemnul de masline se remarca prin proprietatile antiseptice pe care le are, motiv care il face ideal pentru realizarea obiectelor necesare in bucatarie.
In functie de soiul copacului, altitudinea la care creste si modul de prelucrare, lemnul de masline surprinde de fiecare data prin liniile sale specifice, unice si extrem de frumoase.
Obiectele realizate din lemn natural de masline se pastreaza se se intretin foarte bine prin ungerea cu un strat de ulei de masline curat.
 
De ce este special acest produs
Spatula pentru clatite din lemn natural de maslin este realizata manual si se recomanda pentru intoarcerea si impaturirea clatitelor. Este un produs durabil, usor de intretinut si foarte aspectuos. Datorita duritatii lemnului din care este realizata, spatula pentru clatite din lemn natural de maslin isi va pastra forma si aspectul lucios pentru o perioada indelungata, curatindu-se foarte usor si neretinand bacteriile. Este un obiect util, de calitate superioara, care iti va facilita prepararea clatitelor.
Pentru ca sunt realizate manual, fiecare model de spatula pentru clatite din lemn de maslin este unic.
 
Recomandari pentru intretinere
Spatula pentru clatite din lemn de maslin nu trebuie spalata in masina de spalat vase. Este suficient sa o spalati manual si sa o stergeti cu un prosop absorbant.
Pe termen lung, pentru a revitaliza aspectul liniilor lemnului si a pune in evidenta fibra speciala a maslinului, este suficient sa aplicati pe spatula un strat de ulei de masline curat.

Produse unice cu durata lunga de viata si rezistenta pentru uzul zilnic. Aceste ustensile sunt facute din lemn natural de maslin si sunt unse cu un strat de ulei de masline, fara substraturi chimice.

Dimensiune: 35.5 cm

Produsul este realizat manual, fiecare produs este unic!

Producator: Rizes Crete, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Ustensile din lemn de maslin