Otet Dulce BIO

otet de vin rosu si petimezi
Disponibilitate: Stoc limitat Pret: 19.20 lei ; Pret vechi: 24.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Doua produse traditionale obtinute din struguri apartinand varietatii "Agiorgitiko", anume otetul din vin rosu si siropul natural de struguri, "petimezi", sunt imbinate intr-o reteta unica, rezultatul fiind un otet dulce, rafinat. Nu e nevoie decat de o singura picatura pentru a simti aroma deosebita a strugurilor "Agiorgitiko" si gustul dulce al "petimezi", contopite in mod incantator cu aciditatea caracteristica a otetului.

Incercati otetul dulce in salate, sosuri, vinaigrette, sau impreuna cu carne marinata si fructe de mare.

Aciditate otet: 6%

Premiul "Great Taste", Londra, 2014:

"Am fost foarte placut surprinsi. Se simte savoarea minunata a strugurilor, cu usoare urme dulci. Are o nuanta profunda si un echilibru deosebit. Pastreaza o textura bogata, aproape uleioasa. Produsul poate fi folosit ca dressing delicios si pentru preparate marinate."

Produs din Agricultura Ecologica

Certificat DIO

Societatea Sofia Tis Fisis a fost infiintata in anul 2005, din dorinta de a crea cele mai bune produse din propria recolta de vita de vie, cultivata in mod ecologic pe o intindere de 8 hectare, in regiunea Nemea din Corint.

In anul 2006, cu ajutorul fondurilor apartinand initiativei Comunitare "LEADER+", a fost finalizata linia de productie si imbuteliere din Koutsi. Toate produsele sunt ecologice, fara adaos de conservanti sau aditivi, iar unitatea de productie functioneaza in conformitate cu sistemele de calitate ISO 9001:2000 si ΙSO 22000.

Inca de la inceput, firma producatoare a decis sa utilizeze bine-cunoscuta varietate de struguri rosii "Agiorgitiko" ca materie prima pentru produsele alternative. Aceasta varietate este cultivata exclusiv in regiunea Nemea, unde este produs vinul NEMEA de origine PDO. Recolta anuala medie obtinuta pe acru se situeaza intre 600 si 800 de kilograme, avand un continut de zahar de 23-25 Brix.

Producator: Sofia Tis Fisis, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
    Ela
    Ce salatica am facut cu el! O bunatate!

    Alte produse din categoria Oteturi / Siropuri