Profită de reducerea de 25% la toate produsele din categoriile: Ulei de masline, Masline si Pasta de masline !
*Oferta este valabilă până la data de 14 august, ora 23:59, în limita stocului disponibil, și nu se cumulează cu alte promoții, reduceri sau oferte.

Cristale de sare din Marea Egee uscate la soare 250g

Cristale de sare din Marea Egee uscate la soare
Disponibilitate: In stoc Pret: 15.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
CRISTALE DE SARE DIN MAREA EGEE USCATE LA SOARE

Dacă nimic nu capătă gust fără un strop de sare, atunci Mediteranea Gourmet aduce un nou produs 100% natural – cristalele de sare din Marea Egee uscate la soare. 
Sarea de mare este închisă la culoare în comparație cu sarea rafinată pentru că păstrează minerale esențiale precum magneziu, calciu și potasiu și este produsă prin evaporarea apei de mare.

Beneficiile produsului nostru

Contrar credinței populare, sarea de mare este extrem de benefică în a ne menține hidratați datorită substanțelor nutritive pe care le conține, spre deosebire de sarea simplă de masă care ne deshidratează.
Această sare de mare este bogată în minerale naturale, calciu, magneziu și potasiu, care ajută la sănătatea oaselor, controlează glucoza din vasele de sânge și ajută la metabolizarea insulinei pancreatice. Mai mult, sarea de mare ajută și la îmbunătățirea somnului.

De ce este acest produs special

Umiditatea este în mod inerent prezentă în sarea marină și, dacă este înlăturată forțat, ca în cazul sărurilor prelucrate, prin fierbere sau uscare în cuptor, primele elemente esențiale care se pierd sunt sărurile de magneziu. Apoi, urmează toate celelalte oligoelemente de importanță vitală. În schimb, sarea de mare este recoltată manual, într-un mod complet natural, și este uscată direct de razele soarelui, păstrând astfel toate oligoelemente și mineralele.

Ingrediente: sare de mare. Iod natural, nu este adăugat. 

Produs complet natural. Fără OMG. Fără alergeni. 

Această sare furnizează iod, un nutrient necesar.

Produs de Aegean Naturals, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Marian
  Recomand pentru salate si peste! Super !
  Anca
  Minunata, de la gust, savoare si proprietati. Nu este doare o simpla sare, asta este evident. Este genul de produs care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie.

  Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare

  (6) review-uri
  Dafin BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (2) review-uri
  Tei BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (3) review-uri
  Roinita BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos