Folosind codul MEDITERANEA beneficiati de 10% reducere la comenzi mai mari de 500 lei si 20% reducere la comenzi mai mari de 1000 lei.
*Promoția este valabilă până la data de 30 iunie 2021 și nu se cumulează cu alte oferte și/sau reduceri.

Cristale de sare din Marea Egee uscate la soare

Cristale de sare din Marea Egee
Disponibilitate: In stoc Pret: 25.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
CRISTALE DE SARE DIN MAREA EGEE USCATE LA SOARE

Un nou produs fără aditivi și conservanți adus de Mediteranea Gourmet pentru voi – cristale de sare din Marea Egee uscate la soare. Umiditatea este inerent prezentă în sarea marină și, dacă este înlăturată forțat, ca în cazurile sărurilor prelucrate prin fierbere sau uscare în cuptor, se pierd elemente esențiale, precum sărurile de magneziu.
Astfel, producătorul nostru, Aegean Naturals, care se ocupă de fabricația 100% naturală a sării de mare, are grijă ca toate aceste substanțe minerale importante să fie prezente în acest produs.

Care sunt beneficiile produsului

Sarea de mare joacă un rol imens în fabricarea acidului clorhidric, care este secretat în stomac pentru procesarea alimentelor, în special a proteinelor. Amilaza salivară este o enzimă care ajută la descompunerea carbohidraților în salivă, activată de obicei de gustul sărat.

Astăzi, multe săruri de masă nu sunt așa cum ar trebui să fie. De obicei, sunt produse în masă și rafinate prin încălzire la 1200 de grade (modificând astfel structura chimică naturală a sării) și apoi sunt răcite instantaneu. Motiv pentru care, sarea de masă are în compoziția sa 0.5% clorură de sodiu și 99.5% substanțe chimice.
În timp ce sarea de mare este realizată printr-un proces natural de evaporare solară a apei de mare, asigurându-se că cristalele mai mari de sare vor avea în continuare intacte mineralele valoroase (cum ar fi siliciu, cupru, calciu). Sarea marină uscată la soare conține de obicei cel puțin 84 elemente care ajută la protejarea corpului nostru de efectele dure ale clorurii pure de sodiu.

Ingrediente: sare de mare. Iod natural, nu este adăugat, iar cantitatea de sodiu este cu mult redusă.

Nu este necesară prelucrarea sau spălarea acesteia, iar recipientul în care este ambalat produsul este reutilizabil.

Produs complet natural. Fără OMG. Fără alergeni. 

Produs de Aegean Naturals, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

  Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare

  (1) review
  Lavanda BIO
  15.00 lei
  Adauga in cos
  (5) review-uri
  Dafin BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (1) review
  Tei BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos