Folosind codul MEDITERANEA beneficiati de 10% reducere la comenzi mai mari de 500 lei si 20% reducere la comenzi mai mari de 1000 lei.
*Promoția este valabilă până la data de 30 iunie 2021 și nu se cumulează cu alte oferte și/sau reduceri.

Cristale de sare din Marea Egee cu oregano organic

Cristale de sare din Marea Egee cu oregano organic
Disponibilitate: In stoc Pret: 27.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
CRISTALE DE SARE DIN MAREA EGEE CU OREGANO ORGANIC

Un nou produs Mediteranea Gourmet, dar cu acel ceva extra pentru un plus de prospețime și gust adăugat mâncării, cristale de sare din Marea Egee cu oregano organic.
Sarea de mare este extrasă natural, ecologic și durabil prin evaporarea apei pure de mare în bazinele de sare. Expusă combinației unice a soarelui și a vântului, se formează o crustă de sare care, la momentul potrivit, se recoltează. După ce sarea de mare de înaltă calitate a fost spălată, uscată și cernută, se obține sarea perfectă pentru bucătărie, cu toate beneficiile sării de mare.

Beneficiile produsului nostru

Dacă o dietă tradițională cu restricții de sare este de fapt o restricție a „clorurii de sodiu” chimice, nu a sării bune (și necesare) care este în armonie cu salinitatea naturală a corpului uman, atunci iată care sunt câteva dintre beneficiile directe ale acesteia:
 • Sarea de mare curată conține aproximativ 82 de elemente și minerale care conțin clorură de sodiu și acid clorhidric echilibrat.
 • Sarea de mare curată nu trebuie să fie „îmbogățită” cu iod de înlocuire sau alte minerale, deoarece păstrează umiditatea naturală și are un echilibru perfect între minerale esențiale.
 • Sarea de mare curată este excelentă ca ajutor pentru digestie și pentru cei cu tensiune arterială ridicată
 • Bogată în magneziu și zinc.

De ce este special acest produs

Spre deosebire de procesul de obținere mecanic al a sării de masă, produsul nostru este 100% natural, cules și prelucrat manual, fără nimic toxic sau chimic. Cristalele de sare obținute prin evaporarea naturală a apei de mare rețin o cantitate enormă de minerale, spre deosebire de sarea de masă, care pierde multe dintre mineralele sale în timpul procesului de rafinare.
Mai mult, oregano este o sursă excelentă de fibre, care previn cancerul de colon, și de antioxidanți, care acționează împotriva radicalilor liberi. 

Ingrediente: cristale de sare de mare 98g, oregano organic 2g.

Recipientul este reutilizabil.

Produs de Aegean Naturals, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

  Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare

  (1) review
  Lavanda BIO
  15.00 lei
  Adauga in cos
  (5) review-uri
  Dafin BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (1) review
  Tei BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos