Capere in saramura BIO

Capere in saramura BIO
Disponibilitate: In stoc Pret: 14.40 lei ; Pret vechi: 18.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
CAPERE ÎN SARAMURĂ BIO

Caperele în saramură BIO pot fi unele dintre cele mai mici ingrediente ale cinei tale preferate, dar nu ar trebui subestimate. Aceste mici delicii sunt extrem de savuroase dacă ne gândim la gust, dar conțin și o mulțime de beneficii nutriționale.
Un ingredient esențial în piccata de pui și în sosul de somon afumat, caperele au un gust citric, puțin sărat, care le face atrăgătoare chiar pentru orice consumatorii. 

Beneficiile produsului

Acest produs adăuga un plus de aromă în cantități reduse de calorii, grăsimi, sau zahăr. Acest lucru le face o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să țină o dietă anume, dar în așa fel încât să se poată bucura de mâncăruri gustoase. 
Dincolo de natura lor aromată și cu conținut scăzut de calorii, caperele oferă o varietate de beneficii pentru sănătate. Respectate de mult timp în medicina populară, acestea sunt acum prețuite printre alimente recomandate de oamenii de știință din domeniul alimentar pentru proprietățile lor antiinflamatorii.
Alte beneficii pentru sănătate asociate includ:
  • Prevenirea cancerului – atunci când sunt combinate cu păsări de curte sau cu carne roșie, caperele pot contribui la limitarea creării de subproduse dăunătoare care au fost legate de deteriorarea celulelor și la creșterea riscului de cancer. 
  • Risc redus de aritmie cardiacă – caperele murate conțin flavonoide, antioxidanți precum vitaminele C și E și carotenoidele. Acești compuși îți pot proteja celulele împotriva acțiunii radicalilor liberi, toxine din corp care pot afecta celulele sănătoase. 
  • Prevenirea bolii Alzheimer – persoanele care consumă în mod regulat flavonoli, cum ar fi quercetina, sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta Alzheimer. Acest risc redus poate rezulta din antioxidanții naturali și proprietățile antiinflamatorii, care limitează deteriorarea celulară.

Ingrediente: capere*, oțet*, apă, sare*. (* Produse din agricultura ecologică).
Poate conține urme de oțet. Consumați în 30 de zile de la deschidere.
Informații nutriționale / 100 g: energie 31 kcal/132 kj, grăsimi 0.5 g din care saturate 0.2 g, carbohidrați 5 g din care zaharuri <0.1g, proteine 1.7 g, sare 8.4 g.

Gramaj: cantitate cu lichid 100 gr e, cantitate uscata 60g

Produs de Eleokarpos Mikelis Markidis L.P., Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Conserve