Halva cu miere si cacao BIOCand vorbim despre halva, vorbim despre o intreaga traditie globala. Fiecare tara are propriul specific si propriile retete. Spre exemplu, in India, halvaua este o crema densa, parfumata, cu morcov sau cu dovleac. In Turcia, si mai ales in Grecia, tara din care ne tragem seva BIO cea de toate zilele, halvaua este un desert compact, din migdale macinate, susan, fistic, miere sau zahar.
In cazul de fata avem de a face cu o halva absolut delicioasa din miere si cacao BIO, reunind beneficiile mierii proaspete si ale boabelor de cacao macinate manual.
Adesea insoteste cafeaua sau ceaiul, halvaua este un desert perfect pentru orice zi a saptamanii si pentru orice moment al zilei, putand fi servita atat rece, cat si incalzita, dupa bunul plac al fiecaruia dintre voi!
Ingrediente: seminte de SUSAN* macinate 42%, miere* 39%, cacao* 12%.
*produse din agricultura ecologica.
Fara gluten.
Poate contine urme de ALUNE si alte NUCI.
Declaratie nutritionala/100g:
Energie 2273kJ/547kcal, grasimi 37.0g din care saturate 9.5g, carbohidrati 33.3g din care zaharuri 27.0g, proteine 16.1g, sare
< 0.01g.Producator:
To Perivoli, Grecia
Corina
un produs cremos si gust intens de cacao si fin la sfirsit
botezan
excelenta halva, mult mai buna din susan decat din ramasite de seminte din floarea soarelui.