Fulgi de hrisca BIOHrisca este unul dintre ingredientele de baza in mancarurile benefice pentru organism. Ce este special la ea? Desi nu este propriu-zis o cereala, proprietatile sale sunt totusi asemanatoare uneia. Pana si gustul este unul care se aseamana cu cel de cereale!
Spre deosebire de grau, aceasta nu contine gluten si ajuta la o mai buna circulatie cardiovasculara, regland presiunea arteriala. Cu un continut bogat de flavinoizi si magneziu, hrisca este provenita din culturi organice, nemodificate genetic.
Puteti folosi fulgii de hrisca pentru a face terci sau baza de musli amestecand cu fructe uscate, seminte si nuci pentru un inceput de zi gustos. Pot fi un substitut excelent pentru orice reteta care necesita faina. Transformati fulgii de hrisca in faina inainte de a incepe reteta! Acestia pot fi, de asemenea, un plus delicios pentru oricare dintre salatele tale.
Ingrediente: fulgi de hrisca*. *produs din agricultura ecologica.
Produs impachetat intr-un laborator care gestioneaza soia, susan, gluten, nuci cu coaja si alune.
Produs ambalat in atmosfera protectoare. Dupa deschidere, pastrati la rece.
Informatii nutritionale/100g: energie 1604kJ/383kcal, grasimi 3g din care saturate 1g, carbohidrati 71.00g din care zaharuri 2g, fibre 10.00g, proteine 13.00g, sare 0.003g.
Sursa de proteine si fibre.
Produs potrivit si pentru vegetarieni.
Produs si impachetat in Grecia.
Producator:
B.D.L MON. IKE, Grecia
Crina
Toată descrierea este pentru fulgi de ovăz.