Te găsesc serile adesea cu gândul la vacanțele în Grecia? Știm, sunt niște peisaje greu de uitat: plaja, briza mării, spiritul mediteranean și bucătăria tradițională. Din fericire, poți să retrăiești atmosfera chiar în propria ta bucătărie, preparând ceva specific și foarte delicios.
Celebra cremă de brânză, Tirokafteri, poate fi soluția potrivită. Însă, dacă vrei să obții acel gust autentic grecesc, îți recomandăm amestecul de plante de la Sparoza. Chiar dacă nu ai avut ocazia să încerci acest preparat până acum, cu siguranță te vei bucura de ceva deosebit și gustos.
Mixul de plante conține tot ce ai nevoie pentru a obține acel ceva care să gustul specific: oregano, coriandru, sfeclă și roșii pentru culoare și savoare. Fulgii de ardei iute, ghimbir și piper îi vor oferi cremei acel gust picant și intens datorită semințelor de susan negru.
Sparoza, o mică afacere locală specializată în cultivarea organică ierburilor aromatice, a avut grijă ca fiecare plantă să fie atent recoltată și uscată în condiții optime, pentru a-și păstra savoarea.
Pentru a obține un Tirokafteri delicios, îți recomandăm să amesteci 100 g de brânză feta sfărâmată, 1 linguriță și jumătate din amestecul de plante, două linguri de ulei de măsline și câteva picături de oțet. După ce ai adăugat tot, lasă amestecul să se odihnească. Un mic pont tradițional: cu cât îl lași mai mult la odihnit, cu atât aroma cremei Tirokafteri va fi mai puternică.
Ingrediente: oregano, ardei iute fulgi, coriandru, ghimbir, boabe de piper, roșii, sfeclă, semințe de susan negru, sare de mare naturala.
Fără conservanți, aditivi, arome și coloranti artificiali.
Produs handmade. Produs in Grecia.
Produs de
Sparoza, Grecia