Crema de anghinareCrema de anghinare este o pasta obtinuta din anghinare, amestecata cu ulei de masline extravirgin, cartofi, otet, ceapa si condimente. Este un aliment gustos si usor, fiind produsul ideal pentru un aperitiv rapid si plin de nutrienti.
Beneficiile acestui produsAnghinarea este recunoscuta ca avand multiple proprietati medicinale. Aceasta ajuta la eliminarea toxinelor din organism, si are proprietati hepatoprotectoare. Specialistii spun ca anghinarea stimuleaza functia hepatica si ajuta la scaderea colesterolului si a lipidelor.
Mai mult decat atat, aghinarea contine polifenoli, acid folic, vitaminele A, B 6 si B12, C, K, fosfor, fier, flavonoide, mangan, fibre si e bogata in inulina, substanta care stimuleaza sistemul imunitar.
De ce este special acest produs?Acest aliment este produs cu grija din ingrediente de inalta calitate. Este produsul perfect pe care sa il ai la indemana pentru un preparat rapid si sanatos, reprezentand forma ideala prin care poti introduce anghinarea in alimentatia ta.
Cum se utilizeaza produsul?Se poate consuma pe paine sau alaturi de biscuiti digestivi. Crema poate fi servita cu salata sau utilizata in prepararea sosului pentru niste paste rapide si gustoase.
Ingrediente: anghinare 72%, ulei de masline extravirgin, cartofi, otet (sulfiti), capa, coriandru, sare, piper.
Poate contine urme de: NUCI, LAPTE, OUA, GLUTEN, MUSTAR.
Informatii nutritionale/100g: energie 171.80kcal/718kJ, total grasimi 14gr, saturate 2gr, carbohidrati 7.80gr, zaharuri 0.10gr, fibre dietetice 3.10gr, proteine 2.10, sare 0.60gr.
Produs in Grecia.
Producator:
Dryas Greek Truffle, Grecia