Fasole Mung BIOFasolea Mung este un soi de fasole care contine nutrienti si este mai benefica pentru sanatate in comparatie cu fasolea obisnuita. Are un bob mic si verde, fiind o leguminoasa din aceeasi familie cu nautul, mazarea sau lintea.
Beneficiile acestui produsFasolea mung are un continut ridicat de nutrienti printre care: mangan, potasiu, magneziu, folat, cupru, zinc si diverse vitamine B. Constituie un aliment consistent, fiind bogat in proteine, amidon rezistent si fibre alimentare. Fasolea mung asigură 100% necesarul zilnic de
vitamina B9, acid folic, și 36% din necesarul zilnic de magneziu pentru un adult.
De ce este special acest produs?Produsul este BIO, cultivat prin agricultura ecologica. Boabele de fasole au fost recoltate si selectate cu atentie si ambalate intr-un mediu protector, ferit de germeni. Este deosebit de hranitoare, fiind bogata in proteine, fibre, antioxidanți și fitonutrienți.
Cum se utilizează produsul? Fasolea Mung se poate hidrata si trece printr-un proces de germinare, sau poate fi folosita in mancaruri precum o fasole obisnuita. Fasolea germinata poate fi adaugata in sendvisuri sau salate. De asemenea, daca este pisata poate fi adaugata in humus, diverse sosuri sau supe-crema pentru a adauga consistenta mancarurilor.
INGREDIENTE: fasole Mung*.
*produs din agricultura ecologica.
Produs impachetat intr-un laborator care gestioneaza SOIA, SUSAN, GLUTEN, NUCI CU COAJA SI ALUNE.
Produs in Grecia.
Dupa deschidere, pastrati la rece in lunile calduroase.
INFORMATII NUTRITIONALE/100g:Energie 14543kJ/347kcal, proteine 23.8g, grasimi 1.15g din care saturate 0.35g, carbohidrati 46.30g din care zaharuri 6.60g, fibre comestibile 16.3g, sare 1.15g.
Producator:
B.D.L MON. IKE, Grecia