Jeleu de ardei dulce si picantUn jeleu picant, dulce si acru cu o aroma irezistibila! Esti fan al alimentelor picante, insa iti place in acelasi timp si gustul dulce-acrisor? Atunci iti garantam ca te vei indragosti de jeleul de ardei dulce si picant.
Beneficiile produsuluiJeleul are in compozitie atat ardei dulci cat si ardei iuti. Ardeiul iute ofera un gust intens preparatelor, are un continut caloric scazut, insa este bogat in antioxidanti, vitamine si minerale. Ardeii dulci contin cantitati mici de capsaicina, un compus alcaloid. Primele studii de laborator pe mamifere experimentale sugereaza ca acest compus are proprietati anti-bacteriene, anti-cancerigene, proprietati analgezice si anti-diabetice.
De ce este special acest produsIn Grecia, ardeii rosii lungi dulci care sunt cultivati in Macedonia de Vest sunt cunoscuti sub numele de ardei Florina. Acestia sunt in mod obisnuit integrati in mai multe feluri de mancare traditionale grecesti. De asemenea, produsul vine intr-o forma mai putin obisnuita: sub forma de jeleu. Combinatia de dulce, iute si acrisor iti va incanta papilele gustative!
Cum se utilizeaza produsulIdeal pentru:
- platouri cu branza si charcuterie(mezeluri);
- caramelizarea sau marinarea carnii si a puiului;
- retete de inspiratie asiatica si cartofi prajiti.
Fara conservanti, fara coloranti si arome artificiale.
INGREDIENTE: otet de cidru, zahar, agent de gelifiere (pectina de fructe), ardei dulde Florina, ardei iuti.
INFORMATII NUTRITIONALE/100g:
Calorii 214kcal/895kJ, total grasimi 0.20g din care saturate 0.02g, total carbohidrati 172.87g din care zaharuri 171.32g, fibre dietetice 1.54g, proteine 0.75g, sodium 6.6mg.
Dupa deschidere, pastrati la rece.
Produs in Grecia.
Produs de
Sparoza, Grecia