Fidea tricolora BIOFideaua noastra tricolora BIO este obtinuta din macinarea graului dur in faina extrafina si sanatoasa. Acum, poate te intrebi de unde si pana unde ideea de fidea tricolora? Ei bine, pentru colorarea fidelei s-au utilizat spanacul si ardeiul rosu. Toate ingredientele utilizate sunt ecologice, produsul remarcandu-se prin proprietatile nutritive extraordinare, prin aspect, dar si prin gustul savuros.
Beneficiile produsuluiFideaua BIO contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
Ca “bonus”, ai parte si de o cantitate considerabila de vitamina K si E per portie, precum si de minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.
Sunt si o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor (contribuind la scaderea colesterolului "rau")
Acest tip de paste este digerat lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.
De ce este special acest produs?Fideaua BIO e un ingredient versatil pe care iti recomandam sa il tii tot timpul in camara. O poti adauga in supa sau atunci cand vrei o alta textura a pastelor decat aceea pe care o consumi in mod obisnuit.
Cum se utilizeaza produsul?Fideaua tricolora BIO ofera gust, sanatate si satietate supelor de legume sau a celor cu carne. Adauga fideaua cu 4 minute inainte ca supa sa fie gata. Daca vrei ceva si mai consistent, atunci le poti prepara oricand ca pe orice alt tip de paste, cu un adaos fin de usturoi, rosii si busuioc sau fructe de mare si verdeturi.
INGREDIENTE: GRAU dur Semolina bio, spanac, ardei rosu si apa.
Poate contine OUA sau LAPTE.
0% sare adaugata. Timp de fierbere 4'.
INFORMATII NUTRITIONALE:Valoare medie/100gr/portie de 125g/%/CR*
Energie 371 /464kcal/19%, grasimi 1.5g/1.88g/2% din care saturate 0.4g/0.5g/2%, carbohidrati 76.0g/95.0g/29% din care zaharuri 3.3g/4.13g/4%, fibre 2.5g/3.13g/-, proteine 12.2g/15.25g/24%, sare 0.00g/0.00g/0%.
*CR-consum de referinta pentru un adult (2000kcal).
Produs de
Ef Zin, Grecia