Pasta de masline cu trufe negre

Masline, ulei din seminte de floarea soarelui, sare, aroma de trufe
In curand!
Trufele sunt ciuperci comestibile din familia Tuberaceae, genul Tuber. Datorita dificultatii in gasirea lor sunt numite si „diamantele pamantului”, fiind foarte scumpe. Trufele sunt considerate alimente de lux, fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate retete, in cele mai extravagante restaurante.

Trufele se dezvolta pe radacinile unor specii de arbori, cum ar fi: stejar, alun, pin, fag, dar si pe radacinile altor specii de arbori cu care formeaza, prin simbioza, organe specifice numite micorize. Prin intermediul micorizelor are loc schimbul de elemente nutritive dintre arbore si ciuperca. Planta aflata in simbioza cu trufa ii confera acesteia gustul, mirosul si culoarea specifica. Forma se datoreaza particularitatii terenului, in functie de moliciunea acestuia. Pe terenurile apartinand Dryas Greek Truffle, trufele sunt cultivate alaturi de speciile de stejar pitic si ilice (stejar vesnic verde). Principalele specii de trufe cultivate sunt: trufe negre (Tuber melanosporum), trufe de vara (Tuber aestivum), trufe de toamna (Tuber brumale) si trufe albe (Tuber magnatum pico).

Pasta de masline cu aroma de trufe negre este un produs unic, care cucereste prin imbinarea savorii delicioase a maslinelor negre taiate marunt, cu ulei de floarea soarelui si cu aroma extraordinara a trufelor.

Produsul este ideal pentru pizza, aperitive si condimentarea  pastelor.

Ingrediente: masline negre (77%), ulei de floarea soarelui, sare, arome de trufe. Nu contine conservanti.

Dupa deschidere, a se pastra la rece si a se consuma intr-un termen de maxim 30 de zile.

Producator: Dryas Greek Truffle, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

  Alte produse din categoria Trufe

  (0) review-uri
  Mustar cu trufe negre
  31.00 lei
  Adauga in cos
  (0) review-uri
  Sos rosu cu trufe negre
  29.00 lei
  Adauga in cos
  (0) review-uri
  Orez cu trufe negre
  29.00 lei
  Adauga in cos