Cum ți se schimbă tenul după 30 de ani și de ce ai nevoie de o cremă pentru față potrivită pentru 30+

 • Cum ți se schimbă tenul după 30 de ani și de ce ai nevoie de o cremă pentru față potrivită pentru 30+ Folosești o cremă de față potrivită persoanelor cu vârsta de 30+? Te felicităm dacă răspunsul e „da”. Dar dacă e ”nu”, atunci vom încerca să te convingem în cele ce urmează că ai nevoie de o îngrijire temeinică a tenului și a pielii odată cu trecerea timpului.

  Vârsta de 30 de ani este un prag psihologic pentru mulți dintre noi. Mai ales ca atunci încep să apară diverse schimbări în corpul nostru, inclusiv în ceea ce privește tenul, în special, și pielea, în general. 

  Chiar dacă nu putem opri procesul de îmbătrânire, totuși putem ține foarte bine sub control anumite efecte. Iată cum ți se schimbă pielea după 30 de ani și ce poți face pentru a preveni și/sau trata unele probleme!

  Ce se întâmplă cu pielea ta odată cu trecerea timpului - și de ce ai nevoie de o cremă pentru față potrivită pentru vârsta de 30+


  Odată cu înaintarea în vârstă capeți experiență, înțelepciune și… probleme de piele. Asta pentru că trecerea timpului nu iartă pe nimeni și nimic - deci nici tenul tău nu e scutit de efectele îmbătrânirii. Iar tot ce putem face este să avem grijă de noi.
   
  1. După 30 de ani, tenul începe să rămână fără strălucire 

  Procesul de regenerare a celulelor pielii încetinește după vârsta de 30 de ani. Dacă în copilărie celulele moarte sunt înlocuite de unele noi la 14 zile, după 30 de ani fenomenul se repetă la un interval mai mare, de 28-35 de zile. Asta înseamnă că celulele moarte se acumulează la suprafața pielii și împiedică reflecția luminii, astfel că tenul rămâne fără strălucire.
   
  1. După 30 de ani, tenul începe să se usuce

  Chiar dacă la 20 de ani nu aveai probleme de acest gen, după 30 de ani e foarte posibil să observi că tenul începe să ți se usuce. Asta pentru că trecerea timpului încetinește și producerea de sebum, ceea ce înseamnă că suprafața pielii nu se mai hidratează natural așa cum trebuie.
   
  1. După 30 de ani, semnele îmbătrânirii încep să ți se vadă pe față 
  Pielea ta e formată din proteine care îi conferă elasticitatea și rezistența de care are nevoie pentru a arăta radiantă și sănătoasă. Trecerea timpului și expunerea la razele ultraviolete contribuie la încetinirea producerii acestora. Prin urmare, apar riduri și linii fine. 
   
  1. După 30 de ani, petele negre și coșurile în zona maxilarului sunt mai frecvente

  Dacă aveai impresia că ai scăpat de coșuri după adolescență, vârsta de 30 de ani îți va demonstra contrariul. Asta pentru că încep să apară dereglări hormonale, mai ales la femei. De asemenea, e posibil să apară și pete negre din cauza excesului de melanină.  
   
  1. După 30 de ani, tenul devine mai sensibil

  Odată cu trecerea timpului, producem într-un ritm mai lent uleiurile necesare tenului. Prin urmare, tenul devine mai sensibil - se poate irita sau înroși mai ușor.

  Cum te ajută o cremă pentru față potrivită pentru vârsta de 30+?

  Pentru a preveni multe dintre problemele pe care le poți avea cu tenul după vârsta de 30 de ani, e nevoie să-ți hidratezi zilnic fața cu o cremă potrivită. Noi îți recomandăm produsul nostru special conceput pentru a-ți răsfăța tenul și a-l proteja de efectele trecerii timpului.

  Asta pentru că este un produs fără parabeni, SLS sau alcool, ceea ce înseamnă că este grijuliu cu pielea. Este realizată din lapte de măgăriță și secreție de melc, având în compoziție lipide, proteine, lactoză, vitamine, acizi grași esențiali și lisina. Aceasta din urmă are un rol important în regenerarea pielii și reducerea ridurilor.

  Crema noastră hidratează foarte bine, însă fără să-ți lase senzația de piele grasă, în timp ce secreția de melc oferă vitalitate și strălucire tenului. Nu uita că trebuie aplicată pe pielea curată. Așadar, înainte de utilizare, folosește un demachiant pentru îndepărtarea bacteriilor, ca acesta.

  Te invităm să consulți întreaga noastră gamă de produse cosmetice pe bază de ingrediente naturale!