Despre Mediteranea Gourmet

Iubim bogatiile Greciei. De aceea, vrem sa le impartasim cu toti cei care cauta produse de calitate, cu adevarat autentice, create local, cu grija si responsabilitate.

Pentru ca selectam atent si testam fiecare produs inainte, doar cele mai bune delicatese BIO, cosmetice naturale si ustensile din lemn de maslin ajung pe rafturile Mediteranea Gourmet. Le oferim cunoscatorilor, dar si amatorilor de delicatese, 3 categorii de produse supervizate de Uniunea Europeana: produsele de origine protejata (PDO), produsele de indicatie geografica protejata (PGI) si produsele organice (BIO).

Suntem o echipa indragostita de natura Greciei si de toate beneficiile pe care ni le poate oferi ea, fie ca e vorba de uleiul de masline extravirgin BIO picurat in salate sau uns pe paine proapata, cremele, serurile si mastile pe baza de plante ce contin diverse extracte miraculoase pentru piele sau tocatoarele texturate din lemn de masline pe care servim gustari sau preparam cina. Aducem spiritul mediteranean in bucatariile, camarile si ritualurile cosmetice ale celor care apreciaza autenticitatea, direct din insorita Grecie. Pentru ca ne place atmosfera si caldura acestor locuri, suntem mereu intr-o calatorie de descoperire a minunatiilor grecesti.

Te invitam sa ni te alături.