Termeni si condiţii

Termeni si condiţii comerciale

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) - magazin on line.

Utilizarea site-ului Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Exactitatea informatiilor

Informatiile prezentate pe mediteranea.ro pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate, totodata imaginile incluse sunt cu caracter informativ. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Pozele prezentate pe mediteranea.ro au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat design-ul acestor produse pot varia. Imaginile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Mediteranea Gourmet (www.mediteranea.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@mediteranea.ro.

Livrare si plata

Preturile afisate pe site au TVA-ul inclus.

Livrarea se face doar prin curier, la adresa oferita de dvs.

Plata se face ramburs si se efectueaza integral la livrarea comenzii.

Inainte de livrare veti fi contactat telefonic de catre angajatul firmei de curierat.

Pentru o mai buna optimizare a livrarilor prin curier va rugam sa ne comunicati intervalul de timp in care puteti fi gasit la adresa de livrare.

Metode de livrare

1. CURIER BUCURESTI

- Transport GRATUIT la comanda mai mare de 190 lei

- La comanda mai mica de 190 lei, transportul si rambursul este suportat de cumparator.


2. CURIER ALTE LOCALITATI

La comanda mai mare de 340 lei, transportul este GRATUIT, in limita ariei de acoperire si deservire fara kilometri suplimentari. Lista localitatilor fara km suplimentari poate fi consultata pe site-ul http://www.fancourier.ro/tools/retea/localitati-deservite-fara-km-suplimentari/.

La comanda mai mica de 340 lei, transportul si rambursul este suportat de cumparator.

Pretul transportului se calculeaza in functie de greutatea coletului, ramburs si localitate.

Conditii de livrare

In maxim 24-48 de ore de la efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic sau pe e-mail, pentru confirmarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In unele situatii se poate intâmpla ca stocul la anumite produse din comanda tocmai s-a epuizat. In acest caz clientului i se va cere sa renunte la acel produs sau i se va propune un alt produs asemanator si se va continua procesarea comenzii. Culorile fotografiilor produselor pot sa difere in functie de setarile monitorului dvs.

Daca doriti anumite specificatii puteti sa le mentionati la finalizarea comenzii .

In cazul in care nu raspundeti la telefon atunci cand angajatul magazinului va suna pentru confirmare si nu ne contactati in urmatoarele 24 de ore, comanda va fi anulata.

REZERVAREA DE PRODUSE SE FACE DOAR DACA SE VA ACHITA IN AVANS, IN CONTUL FIRMEI, CONTRAVALOAREA COMENZII SI A TAXELOR DE TRANSPORT, DACA SE APLICA.

In cazul unui retur (colet livrat si neridicat) se pot lua urmatoarele decizii:

- solicitarea platii in avans a viitoarelor colete
- solicitarea platii tuturor cheltuielilor aferente livrarii anterioare
- refuzul de a mai livra colete catre persoana respectiva

Revitarom Oils SRL nu isi asuma raspunderea pentru produsele deteriorate in timpul transportului.

Conditii de retur

Nu se accepta returul produselor alimentare si non-alimentare conform art. 10 alin c din OUG 130/ 2000(consumatorul nu poate returna produse distinct personalizate, precum si produse care, prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid) atata timp cat au fost respectate conditiile Legii 150/ 2004 privind siguranta alimentelor.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, spalare, murdarire, etc).

OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor'.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi tip de transport cu care s-a efectuat expedierea.

Returnarea se face numai dupa notificarea in scris si primirea acordului de retur.

Societatea va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

Nu se primesc colete retur cu plata ramburs, contravaloarea produselor fiind achitata prin mandat postal sau prin virament bancar.

In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de catre firma noastra.

MEDITERANEA.ro este doar magazin online, astfel livrarea produselor se face la adresele specificate de clienti.