Cum comand?

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Cumpara. Produsul va fi adaugat in Cosul meu (de cumparaturi). Din pagina Cosul meu aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile sau sa renuntati la unele produse din cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, bifati mai intai modalitatea de livrare apoi apasati pe butonul Comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa completati formularul de inregistrare prezent in pagina. Daca informatiile pentru factura sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Date de facturare (dacă sunt diferite de cele de livrare) si introduceti informatiile dorite. Acest proces nu dureaza mai mult de 1-2 minute.

Finalizarea comenzii

Folositi campul Comentarii care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Pentru finalizarea comenzii este obligatoriu sa bifati Modalitatea de plata (ramburs la primirea coletului) si faptul ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile comerciale ale magazinului (care trebuie citite in prealabil). Pasul final este click pe butonul Transmite comanda.

La final va fi afisat urmatorul mesaj:

Multumim pentru comanda!
Comanda dumneavoastră a fost finalizată cu succes!
Confirmarea comenzii dvs. tocmai v-a fost trimisă pe e-mail.