• Kreatopita cu carne tocata
    O compozitie lejera cu carne tocata de vita, nuci si cascaval, imbracata in delicioase foi fine phyllo sau kihi. citeste mai mult
  • Cheesecake cu smochine, miere si fistic
    O reteta inspirata din cunoscuta reteta a faimosului Stelios Parliaros cu baza de fistic, compozitia cu branza cretana ‘acra’ si topping sos din smochine, portocala si miere citeste mai mult
  • Chiftele umplute cu feta
    Chiftele umplute cu feta, pentru ca, de cele mai multe ori, mai simplu = mai bun sau…less is more! Azi avem o reteta simpla, dar cand ingredientele sunt de calitate si super aromate, nu are cum sa nu iasa ceva bun! citeste mai mult
  • Garidopilafo cu sofran
    In nenumarate randuri mi-ati cerut sfaturi pentru sursa ingredientelor din retetele mele. Reteta nu e suficienta pentru a simti gustul grecesc de acasa, care lucru cel mai probabil l-ati descoperit si singuri.
    Garidopilafo cu sofran / Krokko Kozanys cu ingrediente organice de la Mediteranea Gourmet! citeste mai mult
  • Salata de quinoa in stil grecesc
    Salata de quinoa in stil grecesc este o masa completa, super colorata si sanatoasa! Am pus intr-un bol tot ce e mai bun – ingredientele BIO, de pe www.mediteranea.ro, legume proaspete si branza feta! Un dressing simplu, din ulei de masline extra virgin, de cea mai buna calitate si condimentele preferate,... citeste mai mult
  • Mazare decorticata - fava
    Deliciu vegan servit ca dip sau ca si fel principal in post – fava e des intalnita in insulele din Marea Egee si nu numai citeste mai mult
  • Ladenia din ciclade
    O pizza locala de insula, cu rosii, ceapa si mult ulei de masline! citeste mai mult
  • Bagheta cu ulei de masline si usturoi copt
    Bagheta cu ulei de masline si usturoi copt – salvarea noastra pentru o cina rapida, pentru musafiri neasteptati si, desigur, pentru momentele noastre de rasfat! Se pregateste extrem de usor, cu o mana de ingrediente, de aceea e important, foarte important ca ingredientele sa fie de cea mai buna calitate! Ulei de... citeste mai mult