Cafea Greceasca BIO

Cafea macinata BIO
Disponibilitate: In stoc Pret: 45.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Cafea Grecească BIO

În lume există multe tipuri de cafea, însă niciuna pe măsura cafelei grecești. Nu, nu e vorba de lipsă de modestie, ci pur și simplu acesta este adevărul: există cafea și există cafea grecească bio de la Geroussis P. & CO. Ce anume face diferența? De la boabele de cafea intens aromate, provenite din culturi ecologice, până la modul de preparare, cafeau grecească este un adevărat festin pentru fiecare iubitor de cafea. Ai nevoie doar de un ibric și de poftă pentru momente de răsfăț și ești gata să savurezi o experiență inedită.

Beneficiile produsului

Cafeaua grecească preparată la foc mic, urmând toți pașii tradiționali, este bogată în polifenoli și antioxidanti, ceea ce înseamnă că băutura poate ajuta la curățarea arterelor și la limitarea apariției bolilor de inimă. Spre deosebire de cafeaua filtrată pe care o consumă majoritatea, cafeaua grecească este mai groasă și mai bogată în gust, însă fără să provoace un efect brusc asupra organismului, cum se întâmplă în cazul cafelelor filtrare. Cafeaua grecească conține doar o cantitate moderată de cofeină și este printre secretele longevității locuitorilor din insulele grecești. Spre exemplu, locuitorii din Ikaria au, în medie, o speranță de viață mai mare decât populația generală, mulți dintre ei trăind mult peste 90 de ani și chiar peste 100 de ani, aceștia consumând chiar și 3-4 cești de cafea grecească pe zi.

Cafeaua grecească îmbunătățește funcția endotelială. Celulele endoteliale căptușesc interiorul vaselor de sânge și ajută la controlul inflamației, al tensiunii arteriale, al coagulării și al tranzitului materialelor și al globulelor albe în și din sistem. Cafeaua grecească BIO de la Geroussis P. & CO. te ajută să te bucuri de toate aceste beneficii chiar de la tine de acasă. 

Cum poți savura acest produs
Urmează pașii din rețeta tradițională de preparare a cafelei grecești și creează-ți propria rutină de savurare a vieții ceașcă cu ceașcă. 

Ingrediente: cafea măcinată BIO, obținută prin agricultura ecologică.

Mod de utilizare:
1. Folosește cupa ceștii pentru măsurarea apei de care ai nevoie, pentru fiecare ceașcă de cafea;
2. Toarnă apa într-un ibric (vas mic);
3. Măsoară câte o linguriță cu vârf  pentru fiecare ceașcă de cafea;
4. Pune vasul la încălzit (temperatură medie-mică);
5. Amestecă cafeaua o singură dată, până la omogenizare;
6. Las-o să fiarbă puțin;
7. Înainte de a începe să fiarbă, spuma va începe să crească ușor;
8. Când spuma începe să se ridice, îndepărtează vasul de pe sursa de căldura și gata;
9. Savurează!

Pentru deschidere, trage de șnur, pentru închidere folosește fermoarul! Cafea Prăjită, măcinată și ambalată în Grecia.

Producator: Geroussis P. & CO, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Jhon
  Foarte bună, cafeaua, culesa direct de pe muntele Olimp
  MagdalenaDumitrana
  Excelenta.Cautdeani buniocafea adevaratasi insfarsitamgasit-o.Fara exagerare.
  Liliana Oprea
  Cafeaua mea favorita din tot ce am incercat pana acum! Intrucat am o super sensibilitate la cafea, aceasta este singura cafea de la care nu ma doare stomacul si nu ma iau toate "trepidatiile".
  Zenaida Luca-Hac
  Absolut fabuloasă !
  Andreea B
  Preferata mea!