Roinita BIO

Roinita bio. Culeasa manual si uscata natural.
Disponibilitate: In stoc Pret: 17.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Roiniță BIO

Dacă ne-am întoarce în timp, cu câteva secole în urmă, și ne-am imagina cum arăta o prezentare a roiniței din acele vremuri, cel mai probabil i-am regăsi numele alături de cuvinte pompoase precum elixir, și nu un elixir oarecare, ci elixirul tinereții. Roinița este o plantă care a fost folosită în mod tradițional pentru o varietate de scopuri cognitive, majoritatea fiind axate pe îmbunătățirea cogniției și reducerea stresului și a anxietății. Se spune că aceasta calmează nervii și relaxează corpul. Așadar, chiar dacă partea de elixir al tinereții, din compoziția sa, nu va funcționa exact așa cum descriu legendele, roinița îți va aduce totuși o sumedenie de beneficii. 

Beneficiile produsului

Această plantă medicinală și aromatică este utilizată pe scară largă pentru proprietățile sale antidepresive, anxiolitice, digestive și sedative care sunt folosite pentru a trata episoadele depresive, precum și insomnia, chiar și la copii. Astfel, roinița bio, de la Adam Village Herbs, îți va fi la îndemână cu proprietățile sale cicatrizante, antivirale, expectorante, digestive, dar și sedative, anxiolitice, antidepresive, antibacteriene. Toate aceste beneficii se datorează conținutului său ridicat de uleiuri volatile, cum ar fi citral, citronella și linalool, polifenoli, taninuri, flavonoide și acid rozmarinic. Totodată, ceaiul de roiniță ajută la reglarea tulburărilor hormonale și la calmarea stărilor de dinainte de menstruație. Prin urmare, acesta este și un remediu desăvârșit împotriva sindromului premenstrual.

Cum poți savura acest produs

Roinița este o plantă medicinală versatilă. O poți adăuga în diverse preparate, ori poți să o savurezi ca atare, sub forma unei infuzii de ceai. Preparatele cu roinița acționează asupra sistemului digestiv, colicilor abdominale, asteniei, nevralgiilor, bolilor pulmonare, anemiilor și dismenoreei. În același timp preparatele cu roiniță au și efecte laxative, fiind indicate în tratarea fenomenului de digestie îngreunată și a constipației.

Producător: ADAM VILLAGE HERBS, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Lidia Lascu
  Roinița este un dar de la Cel de Sus.Reglator al funcțiilor cerebrale, hrănitor al sistemului nervos central, reglator al aparatului cardiocirculator( al tensiunii, bun pentru hipertensivi, atenuează cardiopatiile, curăță vasele), reglator digestiv, normalizează digestia, reglator al funcției tiroidei.....plantele astea sunt inteligente!!!
  Mihaela
  Produsul este de foarte inaltă calitate,foarte bun și eficient. Când l-am primit am rămas impresionata de aceasta firma care ne respecta și se respecta.Mii de aprecieri pentru aceasta firma și produsele sale.
  Adina
  Un ceai placut, echilibrat, cu multiple beneficii pentru sanatate. Produs de calitate. Recomand

  Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare

  (6) review-uri
  Dafin BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (2) review-uri
  Tei BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (1) review
  Menta regala BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos