Ulei masline Kanakis Extravirgin BIO TIN

Ulei de masline certificat Bio si premiat cu Medalia de Aur BIOL 2014
Disponibilitate: In stoc Pret: 46.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Uleiul de masline Kanakis Extravirgin BIO TIN este produs in Kanakis, Grecia, fiind un ulei de masline certificat BIO. Mai mult, datorita calitarilor sale, a fost premiat cu aur la BIOL in 2014.

Uleiul Kanakis Extravirgin BIO TIN este un ulei organic fabricat din masline Koroneiki, un soi de masline care cresc in provincia Messinia din Peninsula Peloponez. Aceasta regiune a fost denumita de Euripides “taramul fructului bun”.

La baza tehnologiei de fabricatie stau metode exclusiv mecanice de prelucrare. Astfel, presarea la rece este completata de etape care includ spalarea, decantarea, centrifugarea si filtrarea cu maxima atentie a produsului obtinut. Totodata, de-a lungul intregului proces de fabricatie, sunt respectate cu strictete conditiile necesare de temperatura pentru a nu fi alterate proprietatile si elementele nutritive ale uleiului obtinut.

Asa se explica de ce, uleiul de masline Kanakis Extravirgin BIO TIN se remarca prin gustul, aroma si prospetimea absolut delicioase a fructelor folosite. In plus, tehnologia ii garanteaza calitatea superioara, uleiul fiind recunoscut pentru aportul benefic cu care vine in ceea ce priveste sanatatea si longevitatea locuitorilor regiunii mediteraneene. El este bogat in grasimi sanatoase, cum ar fi acidul oleic - o grasime mononesaturata care furnizeaza rapid si sanatos energie organismului. Datorita faptului ca este un ulei extravirgin, are o aciditate foarte scazuta de maxim 0.3%.

Datorita gustului deosebit, foarte placut, uleiul Kanakis Extravirgin BIO TIN se poate consuma cu salate, se poate folosi la paste, la prepararea carnii, a risotto-ului, se poate servi cu branza sau cu oua si este ideal pentru carpaccio.


Uleiul extravirgin Kanakis Bio este un ulei organic, produs din soiul de masline "Koroneiki". Regiunea de provenienta este Messinia, supranumita de Euripides "taramul fructului bun". 

Acest ulei este obtinut folosind exclusiv metode mecanice de prelucrare, prin presare la rece, aceste etape incluzand spalarea, decantarea, centrifugarea si filtrarea. Sunt respectate conditii speciale de temperatura, astfel incat proprietatile maslinelor si ale uleiului obtinut sa nu fie alterate in niciun fel. 

Uleiul astfel produs pastreaza gustul si aroma delicioasa a fructului proaspat. Uleiul Bio este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra organismului uman. Gratie continutului bogat in grasimi, in special acid oleic, o grasime mononesaturata, este o sursa sanatoasa si rapida de energie. Fiind un ulei extra virgin, aciditatea sa are o valoare cuprinsa intre 0,1 – 0,3%.

Acesta este un ulei de masline certificat Bio si premiat cu Medalia de Aur BIOL 2014

Producator: Kanakis, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Durgheu Adriana
  Un produs deosebit,aromat,poate fi folosit in orice combinatie.E singura marca pe care o folosesc.
  OLTEANU ALINA
  FOARTE BUN
  OLTEANU ALINA
  FOARTE BUN
  Cristina
  Bună ziua, ulei de cea mai bună calitate.

  Alte produse din categoria Ulei de masline BIO